Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sebastian Ghita, despre cazul Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, despre cazul Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in comisia de control a SRI, a declarat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV ca va merge la sedinta Comisiei si intregul caz in care. continuă pe B1

Sebastian Ghita despre cazul Condrea: Era caz de siguranta nationala

Cazul accidentului in care a murit patonul Hexi Pharma este dezbatut in Parlament. Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la intrarea la Comieie, ca oamenii nu mor din senin si ca era vorba despre un caz de siguranta nationala. Nu .

Sebastian Ghita, despre moartea lui Dan Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in comisia de control a SRI, a declarat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV ca va merge la sedinta Comisiei si intregul caz in care.

Sebastian Ghita, despre moartea patronului Hexi Pharma: Din experienta mea, pot sa va spun ca sunt convins ca avea filaj (VIDEO)

Deputatul Sebastian ghita, membru in comisia de Control a activitatii SRI, a declarat duminisa seara, intr-o interventie telsefonica in cadrul emisiunii Om la Om, de pe B1 TV,.

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa.

Tolo.ro: Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul cu accidentul lui Dan Condrea

Jurnalistul Catalin Tolontan publica, duminica seara, pe blogul sau Tolo. ro, o declaratie a deputatului Sebastian Ghita, membru al Comisiei de Control a SRI, care ar fi lasat sa se inteleaga ca va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul, la scurt timp dupa accidentul rutier in care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-ar fi pierdut viata, dupa cum au declarat surse din Politie. Nu ne putem permite sa fim perceputi ca un stat mafiot, a afirmat deputatul, precizand ca va cere luni intrunirea comisiei din Parlament.

Sebastian Ghita, dupa decesul lui Dan Condrea: Maine ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului. Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot

La scurt timp dupa amnuntul ca patronul Hexi Pharma, dan Condre, a murit intr-un accident rutier, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, a declarat, pentru Catalin Tolontan,.

Sebastian Ghita: Maine oamenii merg la spital si pot sa moara in continuare

Maine oamenii merg la spital si pot sa moara in continuare, declara Sebastian Ghita. Sebastian Ghita, membru in comisia SRI, sustine ca a venit momentul ca institutiile statului sa ne.

Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Reprezentantii Serviciului Roman de Informatii spun ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu era filat in momentul accidentului in care si-a perdut viata, acest lucru fiind interzis in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

Fostul procuror Alexandru Lele, despre cazul Dan Condrea: Exista varianta determinarii sinuciderii. Raspunsul la toate intrebarile va fi gasit in intalnirile si convorbirile pe care Condrea le-a avut de cand a izbucnit scandalul (VIDEO)

Fostul procuror Alexandru Lele sustine ca in cazul Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Lele a.

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )