Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti. Procurorii instituie sechestru pe o parte din averea deputatului

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti. Procurorii instituie sechestru pe o parte din averea deputatului

Deputatul Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu, pentru favorizare de grup infractional, a venit, marti dimineata, la DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mircea Cosma, la DNA Ploiesti. Procurorii pun sechestru pe averea presedintelui CJ Prahova

Presedintele CJ Prahova Mircea Cosma a sosit, marti dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi instiintat ca procurorii pun sechestru pe averea sa, informeaza Agerpres.

Sebastian Ghita si Iulian Hertanu, la DNA Ploiesti. Sechestru pe o parte din averea cumnatului prim-ministrului Ponta

Deputatul PSD Sebastian Ghita si Iulian Hertanu, cumnatul prim-ministrului Victor Ponta, s-au prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Ploiesti, procurorii urmand sa il anunte ca o parte din averea sa va fi pusa sub sechestru, potrivit unor surse judiciare. La sediul DNA urmeaza sa ajunga si ceilalti inculpati din acest dosar.

Sebastian Ghita a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, unde a fost instiintat ca procurorii au instituit sechestru pe o parte din averea sa

Deputatul Sebastian Ghita a venit, marti dimineata, la DNA Ploiesti, iar la iesirea din sediul institutiei a afirmat ca procurorii l-au instiintat ca au instituit sechestru pe bunurile sale imobile si pe.

Sebastian Ghita: Mi-au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturi

ACTUALIZARE 11:09 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, azi la iesirea de la DNA Ploiesti, ca procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturi, parlamentarul spunand ca nu se considera vinovat in dosarul in care este acuzat de favorizare de grup infractional.

Sechestru DNA pe o parte din conturile si imobilele lui Iulian Hertanu, cumnatul primului ministru, si ale celorlalti inculpati din dosarul sau: Sebastian Ghita, Mircea Cosma si Vlad Cosma / Ghita: Nu ma consider vinovat

Procurorii DNA au pus sechestru pe o parte din conturile si imobilele lui Iulian Hertanu, cumnatul primului ministru, si ale celorlalti inculpati din dosarul sau: omul de afaceri Sebastian Ghita, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, deputatul Vlad Cosma, anunta Digi 24. Cei patru inculpati s-au prezentat marti dimineata la sediul DNA Ploiesti. Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este acuzat de procurorii DNA ca, printr-o firma a sa, ar fi obtinut fraudulos contractul din fonduri europene pentru extinderea canalizarii din orasul Comarnic. Deputatul Sebastian Ghita a declarat, marti, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, unde a stat cateva zeci de minute, ca procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturi, parlamentarul spunand ca nu se considera vinovat in dosarul in care este acuzat de favorizare de grup infractional.

Sechestru pe conturile si bunurile imobile ale lui Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, marti, la iesirea de la DNA Ploiesti, unde a stat cateva zeci de minute, ca procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturi. Ghita a mai spus ca nu se.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti, unde i se va aduce la cunostinta ca procurorii vor pune sechestru pe averea sa

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu a ajuns, marti dimineata, la DNA Ploiesti, unde va fi instiintat ca procurorii vor pune sechestru pe averea sa, noteaza Mediafax. Hertanu se afla in arest la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )