Libnet.ro
UNICEF

17:45

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Hotnews Hotnews,
 Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Prevederile legale ne obliga sa ramanem in asteptare, dar imediat ce vom primi hotararea instantei de judecata din Serbia, dam drumul la procedura de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca procedura de extradare a lui Sebastian Ghita este pregatita, insa sunt asteptate deciziile instantelor de judecata.

Traian Basescu, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Parlamentul si presedintele Iohannis trebuie sa ceara institutiilor de forta un regim anume pentru Ghita

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar tebui sa se implice in extradarea si protejarea ulterioara a fostului deputat Sebastian Ghita, arestat preventiv la Belgrad, la patru luni de la disparitie.

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Asteptam documentele de la instantele de judecata si in minutul urmator declansam procedura(VIDEO)

Politistii romani au fost anuntati luni ca Sebastian Ghita a fost arestat in Belgrad pentru 18 zile, si nu pentru doua luni asa cum se stia initial. incepand de acum este randul.

A fost facut primul pas pentru extradarea lui Sebastian Ghita

Curtea de Apel Ploiesti a constatat, marti, ca sunt indeplinite conditiile pentru extradarea fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in custodia autoritatilor sarbe si urmeaza ca in.

Interpolul ofera sprijin autoritatilor romane. Magistratii iCCJ au fost instruiti cum pot obtine extradarea lui Sebastian Ghita

Interpol a sesizat inalta Curte de Casatie si Justitie in data de 15 aprilie cu privire la procedura de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita.

Interpol a sesizat Instanta Suprema in legatura cu extradarea lui Sebastian Ghita

Interpol a sesizat Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in data de 15 aprilie cu privire la procedura de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, informeaza Agerpres. Procedura in acest caz este confidentiala.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Ghita. Cum poate scapa milionarul. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita a fost retinut in baza mandatelor de arestare emise in Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca Sebastian Ghita a fost identificat si retinut de autoritatile din Serbia in baza mandatelor emise in Romania.

Tudorel Toader: Avem pregatita cererea de extradare pentru Sebastian Ghita

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit la Sinteza Zilei despre procesul de extradare al lui Sebastian Ghita, mentionand ca este optimist in aceasta privinta, deoarece exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )