Libnet.ro
UNICEF

11:16

iCCJ a decis: Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

B1 B1,
iCCJ a decis: Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca deputatul Sebastian Ghita sa ramana sub control judiciar, dupa ce acesta a contestat masura in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian. continuă pe B1

Instanta a decis: Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Deputatul Sebastian Ghita, acuzat de sprijinirea unui grup infractional in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane sub control judiciar dupa ce instanta suprema i-a respins plangerea la masura dispusa de procurorii DNA.

Deputatul Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, in dosarul in care apare numele cumnatului premierului Ponta

Deputatul Sebastian Ghita ramane sub control judiciar. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins contestatia facuta de Ghita la masura impusa de DNA ca.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Sebastian Ghita va ramane sub control judiciar dupa ce instanta i-a respins plangerea la masura dispusa de procurorii DNA Ploiesti, conform Mediafax.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar. Instanta i-a respins contestatia

Sebastian Ghita va fi cercetat in continuare sub control judiciar dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins, miercuri dimineata, contestatia acestuia. Procurorii au dispus aceasta masura in cazul deputatului in dosarul privind fraudarea de fonduri europene in care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv.

Director al companiei Hidro Prahova, pus sub control judiciar in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Ponta

Directorul de productie al companiei Hidro Prahova, Iuliu Virgil Roman, a fost pus sub control judiciar in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu. Acesta este acuzat ca a pre.

Sebastian Ghita constesta masura controlului judiciar in dosarul fraudarii fondurilor europene

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) unde judecatorii vor analiza contestatia sa la masura controlului judiciar impus de DNA in dosarul fraudarii fondurilor europene. In acesta cauza Ghita este cercetat pentru ca l-ar fi ajutat pe cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, sa obtina un contract cu statul.

Director al Hidro Prahova, sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiesti au dispus, luni, punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar, pentru 60 de zile, in cazul directorului de productie al Sc Hidro Prahova Sa, Iuliu Virgiliu Roman,intrucat este suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, conform unui comunicat DNA.

Ponta nu vrea sa spuna daca mai este prieten cu Sebastian Ghita

Premierul s-a confruntat cu o situatie dificilla. intrebat daca mai este prieten cu deputatul Sebastian Ghita, care acum se afla sub control judiciar impus de procurorii DNA de la Ploiesti intr-un dosar penal, Ponta a refuzat sa raspunda, rezumandu-se la a spune ca dati-mi voie sa purtam asemenea discutii intr-un alt cadru.

iCCJ judeca o contestatie a lui Sebastian Ghita la controlul judiciar

Sebastian Ghita a ajuns in aceasta dimineata in fata Instantei Supreme, care urmeaza sa judece contestatia depusa de catre deputat la masura controlului judiciar impusa de procurorii DNA.

Sebastian Ghita contesta controlul judiciar dispus in dosarul in care cumnatul lui Victor Ponta este arestat

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie contestatia acestuia la masura controlului judiciar care i-a fost impusa  in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )