Libnet.ro
UNICEF

23:00

Secretara unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant cand lua mita. Ce urma sa faca

Antena3 Antena3,
Secretara unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant cand lua mita. Ce urma sa faca

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa un flagrant al ofiterilor de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul. continuă pe Antena3

Secretara unei scoli din Bucuresti, cercetata pentru trafic de influenta

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa .

Topul spitalelor unde pacientii spun ca personalul medical le-a cerut mita: Spitalul Universitar din Bucuresti, Spitalul Judetean din Braila si Spitalul Sf. Ioan din Capitala

Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale. Este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii. Raportul a fost realizat pe baza raspunsurilor pacientilor a 352 de spitale din intreaga tara. Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, Spitalul Judetean de Urgenta din Braila si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala ocupa primele 3 locuri in clasamentul spitalelor unde personalul medical a solicitat mita de la pacienti.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Cum si-au luat numele cartierele din Bucuresti. De unde vin denumirile Militari, Drumul Taberei, Vitan, Ghencea, Giulesti, Dristor sau Balta Alba

Numele cartierelor Capitalei isi au originea nu doar intr-o serie de intamplari, denumirile fiind legate mai ales de evolutia asezarilor din jurul orasului, explica istoricul si antropologul Adrian Majuru, directorul general al Muzeului Municipiului Bucuresti. Capitala sarbatoreste in aceste zile 560 de ani de la prima atestare documentara. Denumirea multor cartiere din Bucuresti este legata de vechile vetre satesti, dar si de diferite obiective importante - biserici, piete, cladiri importante. Pe viitor, insa, vor deveni cartiere bucurestene actualele localitati de la granita imediata a Capitalei?.

Tiraspol: Un barbat, impuscat mortal pe stadionul unei scoli

Un barbat a fost impuscat mortal in dimineata zilei de marti, 24 septembrie, pe stadionul din curtea unei scoli din orasul Tiraspol, regiunea transnistreana.

Apelul disperat al unei mame din Baia Mare pe Facebook: Copii, feriti-va!

O mamica din Baia Mare face un apel disperat pe Facebook pentru copii sa fie atenti atunci cand se urca in autobuz. Femeia a postat pe retelele de socializare ca fiul ei a fost atins de catre barbat in.

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane din Franta. Valoreaza sasemilioane de euro!

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane care locuieste in apropiere de Paris. O pictura care atarna deasupra unei plite in casa batranei s-a dovedit a fi o opera de arta atribuita.

O pictura in valoare de 6 milioane de euro, descoperita in bucataria unei femei din Franta

O femeie in varsta din Franta a descoperit ca icoana pe care o atarnase deasupra plitei, in bucatarie, este o capodopera a pictorului renascentist Cimabue estimata la 6 milioane de euro, relateaza BBC News.

Exercitiu antitero la ambasada Israelului din Bucuresti

La ambasada Israelului are loc un exercitiu antitero organizat de SRI si institutiile partenere din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului, anunta SRI. in cadrul exercitiului a fost simulat un atac armat in incinta imobilului in care functioneaza ambasada, precum si detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )