Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul general adjunct al Comisiei Europene va veni la Bucuresti pentru a verifica raportul MCV

B1 B1,
Secretarul general adjunct al Comisiei Europene va veni la Bucuresti pentru a verifica raportul MCV

Michel Servoz, secretarul general adjunct al Comisiei Europene va veni la Bucuresti pentru a verifica raportul pentru Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), potrivit unor surse citate de HotNews. Servoz va veni. continuă pe B1

Comisia Europeana: O misiune pe MCV condusa de secretarul general-adjunct al Comisiei Europene trimisa in Romania. SURSE: Posibile conexiuni intre mecanismul pe justitie si problemele de la fonduri UE si achizitiile publice romanesti

Secretarul general-adjunct al Comisiei Europene, Michel Servoz, va veni in Romania pe 25 noiembrie, in cadrul unei misiuni de evaluare pe Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie , si se va intalni cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu sefi ai parchetelor si cu parlamentari romani, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Contactat de HotNews. ro, Mark Gray, purtator de cuvant al Comisiei Europene, a confirmat informatia.

Director general adjunct al APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Aurel Pana, directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de procurori de luare de mita si trafic de influenta.

Barroso, presedintele Comisiei Europene: Romania nu va intra in Spatiul Schengen anul viitor

Romania si Bulgaria nu vor adera la Spatiul Schengen anul viitor, a declarat luni seara, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru postul francez de televiziune TF1.

Frauda la varful Comisiei Europene.

Comisarul european pentru Comert, Karel de Gucht, a fost acuzat de Fiscul belgian ca nu a raportat un venit de 1,2 milioane si ii se solicita 900. 000 de euro despagubiri pentru impozitele datorate. Nu este pentru prima oara cand de Gucht este acuzat de nereguli financiare, in 2008 numele sau fiind implicat in afacerea bancii Fortis, care a dus la caderea guvernului belgian. Anul trecut, la inceputul lunii decembrie, Comisia Europeana a publicat un Plan de Actiune pentru intarirea luptei .

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )