Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul general al PPE: Situatia din Romania, ca si in Europa, e fragila; il felicit ...

România Liberă România Liberă,
Secretarul general al PPE: Situatia din Romania, ca si in Europa, e fragila; il felicit ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat, joi, la Congresul PPE, ca, la fel ca in Europa, situatia din Romania este fragila, nefiind loc pentru propuneri populiste, el felicitandu-l pe Emil Boc pentru curajul de care a dat dovada in functia de premier, informeaza Mediafax. Ca si in Europa, situatia din Romania este fragila si nu e loc de propuneri populiste, a spus Antonio Lopez. El a mai spus ca pentru Romania dificultatile economice au venit atat din contextul . continuă pe România Liberă

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest congres la Bucuresti

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti.

SUA cer Olandei sa ancheteze un dosar de pedofilie homosexuala in care ar fi implicat secretarul general al Ministerului Justitiei, Joris Demmink

Statele Unite si parlamentul olandez cer guvernului de la Haga sa ancheteze acuzatiile potrivit carora secretarul general al ministerului Justitiei din Olanda, Joris Demmink, ar fi fost implicat in abuzarea sexuala a unor minori, scrie Deutsch News.

Tanar din Romania, printre premiantii concursului organizat la 20 de ani de piata unica ...

Tanarul Vlad Gabriel Caldararu din Romania se numara printre cei 20 de premianti ai concursului de creatie Generatia 1992 organizat cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea pietei unice europene, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, citata de Mediafax. Caldararu a luat locul patru la categoria aplicatii pentru telefoanele inteligente, potrivit sursei citate. Concursul, la care au participat 380 de tineri de 20 de ani din toate cele 27 de state membre ale UE, i-a .

Belarusul INTERZICE temporar importurile de pui din Romania.

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din Romania, din cauza unui focar al bolii Newcastle RNA) in aceasta tara, a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului belarus al Agriculturii si Alimentatiei, relateaza agentia BelTA, scrie Mediafax. Agentia belarusa citeaza informatii oferite de catre Biroul International pentru Epizootii cu privire la un caz inregistrat la Tohanu Vechi, in Brasov. Pe 15 octombrie, Belarusul a interzis .

Amnesty International: O tabara cu 150 de romi din Romania, evacuata luni dimineata ...

O tabara de romi romani din comuna Noisy-le-Grand de langa Paris, unde locuiau 150 de persoane, printre care 60 de copii, a fost evacuata, iar baracile au fost demolate, luni dimineata, informeaza un comunicat Amnesty International citat de Mediafax. Cei 150 de romi din Romania locuiau in aceasta tabara de doi ani, insa in aprilie anul acesta un tribunal din orasul Bobigny, aflat in apropiere, in departamentul Seine-Saint-Denis, a hotarat ca acestia sa fie evacuati, din cauza conditiilor .

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunocute reciproc de cele doua state - acord romano-francez

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunoscute reciproc in cele doua state, indiferent de universitatea care le elibereaza, atat timp cat aceasta este acreditata. Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu si ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin au semnat joi, 18 octombrie, un acord de recunoastere a diplomelor din invatamantul superior. Acordul va intra in vigoare dupa ce va fi ratificat de Parlament. Prin acest tratat, recunoasterea diplomelor devine valabila fara a fi nevoie de un acord intre universitati. Recunoasterea devine obligatorie pentru fiecare din cele doua tari, pentru orice universitate, cu conditia ca programele sa fie acreditate, a explicat ministrul Ecaterina Andronescu.

Andronescu: Diplomele universitatilor acreditate din Romania vor fi recunoscute in Franta.

Diplomele univeristatior acreditate din Romania vor fi recunoscute in Franta si invers, dupa ce Parlamentul va ratifica tratatul semnat joi, la Bucuresti, de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, potrivit Mediafax. Exista o Conventie internationala de la Lisabona care, in principiu, pune in lege posibilitatea recunoasterii diplomelor, dar recunoasterea efectiva revine celor doua state. Statele decid prin semnarea unui tratat, de genul .

Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru

Piata raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat in prima jumatate a acestui an la 46,6 milioane de lei circa 10,2 milioane de euro), in usoara crestere fata de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la aceasta piata, realizat de IAB Romania si PwC Romania. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul IAB Forum.

Politistii din Romania au arestat masina Google.

Masina Google, care realizeaza fotografiile pentru aplicatia Google Maps a avut o patanie in Romania, cel putin asa sugereaza o fotografie postata pe site-ul 9gag. com. Concret, roata masinii a fost blocata, deoarece vehiculul era parcat intr-un loc interzis, scrie Realitatea. net. Autoturismul, parcat in fata unei cladiri, a intrat imediat in vizorul politistilor din Romania. Potrivit 9gag. com, masina a fost arestata pe o strada destul de circulata. E neclar cand a fost realizata fotografia, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )