Libnet.ro
UNICEF

19:00

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

România Liberă România Liberă,
Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui . continuă pe România Liberă

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest congres la Bucuresti

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti.

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE la Bucuresti. Se vor informa mai bine de la fata locului cum stau lucrurile

In calitate de prim-ministru, Victor Ponta a urat, luni, bun venit liderilor PPE la Bucuresti, mentionand ca prezenta lor in Romania poate fi benefica in sensul in care au ocazia sa se informeze la fata.

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Premierul Victor Ponta va avea miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, anunta Mediafax. Primul ministru se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat.

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Veti vedea ca ANRMAP a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei ca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene. Este o informare pentru tot Guvernul si va fi prezentata si presei, s-a incheiat controlul la ANRMAP si o sa vedeti cum un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca e vorba de Primaria Sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si a presedintelui ANRMAP, doamna aceea pe care o vedeti pe la televizor dandu-ne lectii cum cum ar trebui sa fraudam si noi, eventual, fie ca e vorba de Primaria Targu Mures, a spus Ponta.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )