Libnet.ro
UNICEF

11:30

Secretele longevitatii japonezilor. Ce mananca si ce obiceiuri au oamenii cu cea mai mare speranta de viata din lume

Adevărul Adevărul,
Secretele longevitatii japonezilor. Ce mananca si ce obiceiuri au oamenii cu cea mai mare speranta de viata din lume

Stilul de viata al japonezilor se bazeaza pe cateva reguli de baza, care promoveaza sanatatea organismului, prevenind aparitia unor afectiuni grave, precum cancerul mamar si cel de prostata, dar si bolile cardiovasculare. continuă pe Adevărul

Secretele longevitatii japonezilor

Stilul de viata al japonezilor se bazeaza pe cateva reguli de baza, care promoveaza sanatatea organismului si previn afectiuni precum cancerul mamar si la prostata, dar si bolile cardiovasculare.

Secretele longevitatii impartasite de oameni care au depasit 100 de ani

Aniversarea a 100 de ani pare un tel dificil de indeplinit. Dar sunt oameni care au reusit. Afla mai jos povestea si secretele longevitatii lor. Jeanne Louise Calment 122 ani Jeanne Louise Calment.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Prima zi de viata, cea mai periculoasa pentru un copil nascut prematur

Primele 24 de ore ale unui copil nascut prematur reprezinta cea mai periculoasa zi din viata sa. in acele momente, un bebelus nascut inainte de termen se confrunta cu cel mai mare risc de deces sau de invaliditate, scrie postul britanic BBC.

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in.

BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

DJ BOg Bogdan Tanase) reprezinta Romania in cea mai mare competitie pentru DJ din lume - burn Residency. in prezent, BOg participa alaturi de alti 17 DJ din intreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc intre 21 iunie si 7 iulie, la Ibiza.

VIDEO Mercedes-Benz a construit cea mai impunatoare structura din istoria Festivalului Vitezei de la Goodwood

Evenimentul britanic a capatat de la an la an o importanta tot mai mare, crescand exponential datorita mediilor sociale si Internetului. in acest fel, Goodwood si al sau Festival al Vitezei au devenit un loc de pelerinaj pentru fanii industriei auto din toata lumea.

Catedrala Sfantul Nicolae, cea mai veche biserica din Baragan

Biserica Sfantul Nicolae rezista sub vremuri de peste trei secole. De aceeasi varsta cu orasul, daca nu chiar mai veche, de vreme ce exista la 1630, catedrala Sfantul Ierarh Nicolae a mai fost cunoscuta si sub numele de biserica Adormirea Maicii Precistei. Din documentele aflate la parohie reiese ca biserica a fost construita pe mosia epitropiei Coltea din Bucuresti.

Regiunea irakiana Kurdistan, paralizata de cea mai grava criza a petrolului din trecutul recent

Inchiderea cele mai mari rafinarii din Irak , blocarea unora dintre cele mai mari strazi din cauza luptelor deschise si cererea fulgerator de mare au dus la crearea celei mai grave crize a petrolului din ultimii ani in regiunea semiautonoma Kurdistan. Cozile uriase, rationalizarea combustibilului si dezvoltarea pietei negre contribuie la cresterea nemultumirilor si a tensiunii care strabat Irakul.

Cea mai usoara reteta de lichior crema de whisky

In afara de diversele preparate de mancare cu care ne desfatam simturile si gusturile, mai avem nevoie cateodata si de cate o bautura buna, rafinata. in materie de bauturi, exista o multime de feluri si combinatii, in functie de gusturile fiecaruia. Tariile sunt apreciate si mai mult destinate barbatilor, pe cand cele mai dulci si in special lichiorurile sunt mai mult pentru zona feminina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )