Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

B1 B1,
Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in. continuă pe B1

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Halep s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, cea mai buna performanta din cariera la acest turneu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si a acces pentru.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

Simona Halep recunoaste: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi si nervi de otel pentru a castiga, vineri, meciul cu Lesia Tsurenko din turul 2 al turneului de la Wimbledon.

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic 6-4, 0-0

Simona Halep joaca, azi, pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep este sportiva Belinda Bencic, din Elvetia, locul 71 mondial. Programul este intarziat din cauza ploii.

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic, in turul trei la Wimbledon, dupa ora 19

Simona Halep joaca, azi, pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep este sportiva Belinda Bencic, din Elvetia, locul 71 mondial. Programul este intarziat din cauza ploii.

Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)

Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic 71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan 72 WTA), care a invins-o sambata, in trei seturi, pe Vera Zvonareva din Rusia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )