Libnet.ro
UNICEF

11:30

Secretele masinilor celor mai puternici patru lideri ai lumii

Adevărul Adevărul,
Secretele masinilor celor mai puternici patru lideri ai lumii

Masinile sefilor de stat trebuie sa indeplineasca un numar de criterii, iar alegerea lor este intotdeauna meticuloasa. Presedintele american si liderul de la Kremlin au primit bolizi cu caracteristici de siguranta imbunatatita, dar nici seful statului francez Emmanuel Macron si omologul sau chinez Xi Jinping nu sunt mai prejos. continuă pe Adevărul

Topul celor mai piratate seriale din 2017:Game of Thrones e incoronat pentru al saselea an la rand

Pentru al saselea an la rand, Game of Thrones/Urzeala Tronurilor este cel mai piratat serial din lume. Chiar si asa, cel de-al saptelea sezon al productiei HBO s-a bucurat de cele mai bune cifre de audienta de la debut. in clasamentul celor mai piratate show-uri din 2017 sunt si trei titluri noi.

Un film romanesc, in topul Los Angeles Times al celor mai bune din 2017 VIDEO

Publicatia Los Angeles Times a intocmit un top al celor mai bune 12 filme ale anului 2017, iar printre titluri se afla si o productie cinematografica romaneasca.

Antonia, la loc de cinste intr-un prestigios top international al celor mai frumoase 100 de femei din lume VIDEO

Cantareata Antonia, in varsta de 28 de ani, este la loc de cinste in topul anual al celor mai frumoase 100 de femei din lume, clasament intocmit de o celebra publicatie internationala.

Topul celor mai mari insolvente in 2017 in Romania

Cele mai mari zece companii dupa cifra de afaceri din 2016 care au intrat in insolventa anul acesta au realizat in 2016 un business cumulat de 2,625 mld. lei, potrivit datelor furnizate de Oficiul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )