Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta CSAT s-a iNCHEIAT. Presedintia va da publicitatii un comunicat.

România Liberă România Liberă,
Sedinta CSAT s-a iNCHEIAT. Presedintia va da publicitatii un comunicat.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat in jurul orei 13:30, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale. Dupa plecarea premierului, sedinta CSAT a . continuă pe România Liberă

PONTA a PARASIT sedinta CSAT. S-ar fi CERTAT cu TRAIAN BASESCU - surse. ...

UPDATE: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, citat de Mediafax. Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Se pare ca Victor Ponta s-ar fi certat cu .

VIDEO PONTA a PARASIT sedinta CSAT. S-ar fi CERTAT cu TRAIAN BASESCU - surse. ...

14:15 -Toti ministrii care au participat, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), parasita de premierul Victor Ponta inainte de final, au venit la Palatul Victoria, pentru o discutie cu seful Guvernului, potrivit Mediafax. Imediat dupa sfarsitul sedintei CSAT, la Palatul Victoria au venit ministrii Apararii, Internelor, Transporturilor, Finantelor, Justitiei, Economiei, precum si secretarul de stat in Ministerul de Externe Bogdan Aurescu. Toti ministrii care au .

Ponta a PARASIT sedinta CSAT - surse.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:45 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11:00. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

Ponta a PARASIT sedinta CSAT.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:00 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

Ce s-a discutat in sedinta CSAT: Consiliul a aprobat Conceptia de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana

Joi a avut loc la Palatul Cotroceni sedinta CSAT marcata de plecarea intempestiva a premierului Victor Ponta. Membrii CSAT au aprobat Conceptia de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana si au convenit ca in viitoarea sedinta Guvernul sa prezinte un program multianual de restabilire a capacitatii de lupta a armatei. Nu este clar daca acest lucru presupune demararea programului de achizitie a celor 12 avioane de tip F-16 la mana a doua din Portugalia, anuntat de ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu. O alta tema a fost evaluarea riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatilor la adresa securitatii nationale, ca fundament pentru intocmirea Planului National de Prioritati Informative pentru anul 2013. Comunicatul oficial nu mentioneaza nimic despre strategia pentru refacerea imaginii Romaniei, primul punct de pe agenda sedintei CSAT comunicata cu o zi in urma. Vezi in articol comunicatul oficial privind discutiile din CSAT.

Cristian Preda: Sedinta CSAT va fi un test important pentru coabitare.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca sedinta CSAT programata pentru joi, prima dupa revenirea in functie a presedintelui Traian Basescu, va fi un test important pentru coabitare si ca nu este exclusa participarea premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax. Peste doua zile e programata sedinta CSAT. E prima dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare, scrie Preda, marti, pe blogul sau. Liderul PDL considera ca in primul rand .

Ponta participa la sedinta CSAT; prima intalnire presedinte-premier dupa referendum.

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu, potrivit Mediafax. Sedinta CSAT a fost convocata de catre presedintele Traian Basescu pentru a se discuta achizitia de avioane de vanatoare. Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a anuntat duminica, la B1 TV, ca achizitia avioanelor .

Victor Ponta: Am aflat in ultimul moment de sedinta CSAT, nu stiu daca voi participa

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca a aflat in ultimul moment de sedinta CSAT din 27 septembrie si a adaugat ca nu stie daca va participa la aceasta reuniune. In opinia premierului, Oltchim nu ar avea de ce sa faca obiectul unei sedinte a CSAT.

Sedinta CSAT, o plictiseala pentru ministrul Transporturilor

In timp ce premierul Victor Ponta a intarziat si a si plecat mai devreme din sedinta CSAT, ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi a stat pe Facebook si s-a plictisit.

Victor Ponta a parasit sedinta CSAT dupa ce s-a certat cu traian Basescu

Coabitarea dintre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, de la sedinta CSAT, nu a durat mai mult de 40 de minute, timp in care, dezvalui sursele de presa, cei doi s-au certat, iar primul ministru a parasit sala.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )