Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sedinta solemna a Parlamentului la 25 de ani de la revolutie

Adevărul Adevărul,
Sedinta solemna a Parlamentului la 25 de ani de la revolutie

Parlamentul se reuneste astazi, incepand cu ora 10. 00, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989. Decizia a fost luata saptamana trecuta de Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului. continuă pe Adevărul

Video Presedinta OT PNL Valcea, demisie din CJ. Alina Lupu: Dupa 25 de ani de la Revolutie vreau sa-mi exprim liber optiunea si ceea ce cred

Alina Lupu, presedinta OT PNL Valcea, si-a anuntat astazi demisia din functia de consilier judetean. Tanara a luat aceasta decizie pentru ca risca sa i se retraga sprijinul politic pe motiv ca a nesocotit dispozitia sefilor si a ales sa se prezinte la sedinta extraordinara pentru desemnarea presedintelui interimar al CJ, sedinta boicotata de ceilalti colegi din PNL.

Vizita la Timisoara a presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia marcarii a 25 de ani de la Revolutie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va lua parte pe data de 16 decembrie 2014, la Timisoara, la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989.

Circ in Parlament la sedinta solemna de comemorare a Revolutiei

Sedinta solemna din Parlament pentru comemorarea Revolutiei a fost intrerupta de unul dintre revolutionari. Revolutionarul Gheorghe Zainea a venit in Parlament si le-a facut mai multe reprosuri.

VIDEO. UPDATE. Scandal in Parlament la sedinta solemna: Mai multi revolutionari au amenintat ca se arunca de la balcon

Mai multi revolutionari au provocat rumoare si ulterior au strigat de la balcoanele salii de plen a Parlamentului, in timpul sedintei solemne de comemorare a 25 de ani de la Revolutia din 1989.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )