Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sef nou la Ambulanta. Cine este medicul care a ajuns din lider de sindicat, manager

Adevărul Adevărul,
Sef nou la Ambulanta. Cine este medicul care a ajuns din lider de sindicat, manager

Postul de manager al Serviciului de Ambulanta Salaj a devenit vacant la inceputul lunii februarie, cand ocupantul sau si-a dat demisia pentru a se dedica activitatii parlamentare. continuă pe Adevărul

Si-a pus la bataie economiile si masina pentru o idee. Cine este romanul care le gaseste tinerilor joburi platite cu mii de euro in strainatate

Fost sportiv, specializat in domeniul vanzarilor si cu o vasta experienta in joburi in strainatate, Bogdan Stefanidis Vlad 29 de ani) si-a pus in joc, in urma cu un an, toate resursele financiare intr-un business din domeniul work travel. Acum,.

Sef nou la ASF. Cine i-ar putea lua locul lui Misu Negritoiu

Cornel Coca Constantinescu, prim-vicepresedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), are prima sansa pentru preluarea postului de presedinte al institutiei. Schimbarea lui Misu Negritoiu din fruntea ASF este dorita dupa ce acesta a luat mai multe decizii controversate, cel mai mare scandal fiind legat de explozia preturilor la politele RCA.

Sef nou la DIICOT Biroul Teritorial Olt

Biroul Teritorial OLT al DIICOT are de luni, 13 martie 2017, sef nou, procurorul Alexandru Dragomir fiind delegat la conducerea structurii pana in iunie.

Cum arata vila de 1,1 milioane de euro a lui Serban Bradisteanu, medicul care ar putea ramane foarte curand fara 4 milioane de euro (FOTO)

Medicul Serban Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiaca de la Spitalul Floreasca, ar putea ramane foarte curand fara 4 milioane de euro, bani pe care nu ii poate.

Cine este prima iubita a lui Fuego: Dupa despartirea dureroasa de artist, bruneta si-a construit o cariera in politica (FOTO)

Singura femeie cu care Fuego s-a afisat in public nu si-a refacut viata la zece ani de la despartirea de artist. Ana Maria Ciausu si Fuego au avut o relatie de patru ani si s-au despartit in.

WikiLeaks dezvaluie ca o companie romaneasca, Bitdefender, este singura care rezista activitatilor serviciilor de spionaj american

Compania romaneasca Bitdefender este singurul serviciu care ofera securitate informatica si este capabil sa reziste activitatilor serviciilor de spionaj americane, dezvaluie Wikileaks.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )