Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sefa ICCJ: NU exista niciun motiv sa-mi dau demisia

Antena3 Antena3,
Sefa ICCJ: NU exista niciun motiv sa-mi dau demisia

Scandalul iscat dupa achitarea Marianei Rarinca, femeia denuntata de sefa inaltei Curti pentru santaj, a ajuns la CSM. Sedinta in care ar fi trebuit sa se dispuna sesizarea Inspectiei Judiciare. continuă pe Antena3

Livia Stanciu, sefa iCCJ, prima reactie dupa scrisoarea lui Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa-mi dau demisia (VIDEO)

Livia Stanciu, sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie a decalarat joi ca nu exista niciun motiv sa-si dea demisia, vorbind despre scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care acesta ii cere.

Presedintele ICCJ: Nu exista niciun motiv pentru a-mi da demisia

Presedintele ICCJ, Livia Stanciu, a declarat, joi, ca nu exista niciun motiv pentru a-si da demisia, in contextul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, i-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care i-a cerut sa o.

Sefa Inaltei Curti Livia Stanciu, reactie la scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa demisionez. Inspectia Judiciara va verifica daca, prin afirmatiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei justitiei

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie Livia Stanciu a declarat joi, reactionand la solicitarea de demisie facuta de presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun motiv sa demisioneze. Sefa ICCJ precizat ca a fost sesizata Inspectia Judiciara pentru a verifica daca, prin declaratiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei sistemului judiciar.

Ludovic Orban: Sefa ICCJ, Livia Stanciu, sa-si dea DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in.

Femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa iCCJ, Livia Stanciu, sustine ca procurorii DNA au refuzat sa introduca la dosar probele care sustineau cauza sa

Femeia care a petrecut sase luni in arest preventiv pentru ca ar fi santajat-o pe sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, cerandu-i 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )