Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sefa Sectiei ATI de la Spitalul Judetean a aprins iluminatul festiv la Ploiesti

B1 B1,
Sefa Sectiei ATI de la Spitalul Judetean a aprins iluminatul festiv la Ploiesti

Marti seara, la Ploiesti au fost aprinse luminitele de Sarbatori. Iluminatul festiv a fost admirat de locuitorii orasului, iar cea care a aprin beculetele a fost chiar sefa Sectiei ATI a Spitalului. continuă pe B1

Iluminatul festiv a fost aprins si in centrul Buzaului. Aici va fi amenajat un mic targ VIDEO

De Ziua Nationala, iluminatul festiv a fost pus in functiune pe absolut toate strazile din Buzau unde au fost montate ghirlande. Au fost pornite si instalatiile din centrul orasului, acolo unde va fi amenajat un mic targ de Craciun si Anul Nou.

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Rudele unui pacient au aruncat cu pietre in ambulanta

Un scandal a fost provocat, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti de catre rude ale unui pacient de 54 de ani, situatia fiind aplanata prin interventia jandarmilor si a trupelor speciale care au intocmit dosar penal pentru ca o persoana a avariat o ambulanta cu o piatra aruncata.

Altex va dota integral, cu aparatura medicala de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, distrusa de un incendiu izbucnit pe 14 noiembrie. Retailer-ul va acoperi integral co.

Sefa Sectiei de boli infectioase de la Spitalul de Urgenta Sibiu cere ajutor pe Facebook: Trebuie sa sacrificam 12 paturi Covid pentru separarea circuitelor. Avem nevoie de un modul exterior

Medicul sef al Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, Victoria Birlutiu, cere ajutor pe Facebook pentru salvarea a 12 paturi pentru bolnavii cu COVID-19 din saloanele care ar urma sa fie golite de pacienti pentru separarea circuitelor.

Medicii din Spitalul Judetean Buzau care ingrijesc pacientii bolnavi de COVID-19 primesc ajutoare

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a semnat primele ordine de repartizare a studentilor voluntari in diferite spitale din tara. Astfel, 13 medici rezidenti vor lucra, de luna viitoare, in sectiile Spitalului Judetean, in care sunt tratati pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )