Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sefii de state din toata lumea, reactii emotionante dupa tragedia de la Notre-Dame! Ce spune presedintele Iohannis despre flacarile ce au mistuit 850 de ani de istorie

B1 B1,
Sefii de state din toata lumea, reactii emotionante dupa tragedia de la Notre-Dame! Ce spune presedintele Iohannis despre flacarile ce au mistuit 850 de ani de istorie

Scena internationala a fost cutremurata, luni, de tragedia de la Catedrala Notre-Dame, acolo unde monumentul civilatiei crestine din Europa, care a fost ridicat in 1345, a fost cuprins de flacari. Liderii. continuă pe B1

UPDATE Facebook, Instagram si WhatsApp, inaccesibile timp de peste 2 ore, duminica, pentru utilizatori din toata lumea

Utilizatori ai Facebook, Instagram si WhatsApp din toata lumea au probleme, duminica, in accesarea acestor platforme, scrie The Verge. UPDATE: Retelele sociale si-au revenit dupa circa doua ore.

Probleme pentru Facebook, Instagram si WhatsApp. Sunt afectati utilizatori din toata lumea

Utilizatori ai Facebook, Instagram si WhatsApp din toata lumea au probleme, duminica, in accesarea acestor platforme, scrie The Verge.

DOLIU URIAS: Sotia fostului presedinte A MURIT! Vestea a surprins pe TOATA lumea

Doliu pe scena politica din Balcani! Vaduva lui Slobodan Milosevic, fostul presedinte al Serbiei, s-a stins din viata, luni dimineata, potrivit ciao. ro. Publicatia noteaza ca Mirjana Markovici a murit la va.

DURERE ENORMA: Romania a mai pierdut un DOCTOR DE VARF! Pacienti din toata tara ii vor duce DORUL

Medicul Cristian Radu Popescu a murit la varsta de 73 de ani. Doctorul s-a stins din viata in urma unor complicatii cardiace si era unul din cei mai respectati medici din Capitala, relateaza Stirescu. Radu.

BURSELE DIN LUME Pietele europene urca dupa ce UE a amanat termenul pentru Brexit

Bursele din Europa au crescut ieri, in contextul in care UE i-a oferit Marii Britanii termen pana in 31 octombire pentru iesirea din blocul comunitar Brexit).

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )