Libnet.ro
UNICEF

19:45

Seful asociatiei Agent Green, atacat cu bate de mai multe persoane in timpul unei documentari despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb (VIDEO)

B1 B1,
Seful asociatiei Agent Green, atacat cu bate de mai multe persoane in timpul unei documentari despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb (VIDEO)

Gabriel Paun, seful asociatiei Agent Green a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multe persoane in timp ce incerca sa se documenteze despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb, din Georparcul. continuă pe B1

Bogdan Todoran (Nostra Silva), despre atacul asupra sefului asociatiei Agent Green: Din grupul de batausi facea parte si un consilier local al PSD (VIDEO)

Bogdan Todoran, presedintele Nostra Silva, Federatia Proprietarilor de Paduri si Pasuni din Romania, a comentat luni, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, faptul ca Gabriel Paun, seful.

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde din Bucuresti. Participantii la Marsul Normalitatii, organizat de Asociatia Noua Dreapta, vor pleca.

Turcia: Autoritatile denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze de mortiera au fost lansate spre o baza militara turca

Autoritatile din Turcia denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze au fost lansate, luni, spre o baza militara din estul Turciei, informeaza site-ul ziarului Hurriyet, citat de Mediafax. Atacul, care.

Arad: Mai multe locuinte au fost inundate in urma unei furtuni care a cauzat si pene de curent izolate

Mai multe locuinte din Arad au fost inundat in noaptea de duminica spre luni din cauza unei furtuni care a rupt si copaci care au cazut peste autoturisme si cablurile retelei de electricitate care dus la pene de.

ANOFM: Peste 22.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

ANOFM informeaza ca la nivel national sunt peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Gorj si Buzau.

Perchezitii DNA la Primaria Craiova: Procurorii anticoruptie au ridicat mai multe documente

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Craiova au ridicat vineri de la Primaria Craiova sediul de la Palace mai multe documente de la Investitii, vizand, potrivit surselor nouapresa. ro, construirea unor.

Peste 22.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Gorj si Buzau, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Premierul din umbra, despre guvernul sau: Trenul nostru are mai multe locomotive. Avem un program pe 10 ani

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL si asa-numitul premier din umbra al viitorului Guvern PNL, a declarat ca viitorul Executiv pe care ar urma sa il conduca va functiona dupa formula sefii partidului in Modrogan, seful guvernului la Palatul Victoria .

Raed Arafat, concluzii dupa sinuciderea care a socat o tara intreaga: Au fost mobilizate mai multe echipaje ISU. Victima nu a comunicat cu negociatorii (VIDEO)

Rezultatele anchetei in cazul femeii care s-a sinucis in centrul Capitalei au fost facute publice duminica, informeaza B1 TV. Secretarul general in cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat ca nu s-a reusit decat o.

O persoana a murit si mai multe au disparut in urma inundatiilor

Inundatiile din Texas au facut cel putin un mort, mai multi disparuti si au distruse case ieri, potrivit autoritatilor, care avertizeaza ca este asteptata o noua inrautatire a vremii, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )