Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seful Bilderberg, papusarul care conduce lumea din umbra, la Bucuresti: ce a transmis in 2013 versus 2011

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Bilderberg, papusarul care conduce lumea din umbra, la Bucuresti: ce a transmis in 2013 versus 2011

Seful Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, considerat a fi un fel de papusar ce conduce lumea din umbra, a revenit la Bucuresti fix la doi ani de la prima sa vizita, din octombrie 2011. A vorbit din nou in fata unei audiente. continuă pe Wall-Street Ro

Seful Bilderberg, papusarul care conduce lumea din umbra, la Bucuresti: ce a transmis in 2013 versus 2011

Seful Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, considerat a fi un fel de papusar ce conduce lumea din umbra, a revenit la Bucuresti fix la doi ani de la prima sa vizita, din octombrie 2011. A vorbit din nou in fata unei audiente formate din bancheri, economisti, avocati, academicieni si manageri romani. Ce s-a schimbat in Uniunea Europeana in acesti doi ani si ce a transmis diferit Etienne Davignon in cea de-a doua vizita in Romania?.

Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. La sosirea pe aeroport, acesta a.

Primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, un ESEC in China

IPhone 5C, primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, pare sa fie un esec in China. Din cauza vanzarilor mici, Apple a injumatatit productia, de la 300 de mii la 150 de mii de telefoane pe zi. Mai.

Basescu si Isarescu, intalnire cu liderul Grupului Bilderberg, grupul de elita al lumii, asociat cu un Guvern din umbra

Presedintele Traian Basescu se intalneste la aceasta ora cu presedintele Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, urmand sa fie primit si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Bildeberg este organizatia care include lideri politici si oameni de afaceri din toata lumea.

Seful Bilderberg: in acest moment, Romania se descurca mai bine decat America

Romania se descurca mai bine decat SUA la ora actuala. Afirmatia vine chiar din partea presedintelui grupului Bilderberg, asa numitul sef al guvernului mondial. Toate guvernele din lume se straduiesc sa.

Descoperirea care scindeaza lumea stiintifica. Noi dovezi arheologice potrivit carora stramosii omului apartineau unei singure specii

Oamenii de stiinta au descoperit un craniu vechi de 1,8 milioane de ani care indica faptul ca stramosii omului apartineau unei singure specii. Descoperirea recenta alimenteaza dezbaterile din randul.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )