Libnet.ro
UNICEF

10:30

SEFUL DE CABINET A LUI JOE BIDEN: Reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite va merge dincolo de sanctiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SEFUL DE CABINET A LUI JOE BIDEN: Reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite va merge dincolo de sanctiuni

Seful de cabinet al presedintelui ales Joe Biden, Ron Klain, a declarat, duminica, ca reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite, descoperit saptamana trecuta, va merge dincolo de sanctiuni, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Lider in Congresul american: Nu e nicio indoiala ca Rusia e in spatele atacului cibernetic impotriva SUA Seful de cabinet al lui Joe Biden: Reactia noastra va merge dincolo de sanctiuni

Adam Schiff, presedintele Comisiei de Informatii din Camera Reprezentantilor a Statelor Unite, a declarat ca nu exista nicio indoiala ca Rusia se afla in spatele atacului cibernetic de amploare care a vizat.

Donald Trump despre atacul cibernetic: Totul este sub control. Atacul este mai mare in media Fake News decat in realitate

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca a primit toate informatiile cu privire la atacul cibernetic asupra agentiilor guvernamentale americane si ca presa care in opinia sa propaga stiri false a exagerat.

DONALD TRUMP DESPRE ATACUL CIBERNETIC: Totul este sub control

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a notat, ieri, pe Twitter, ca a primit toate informatiile cu privire la atacul cibernetic asupra agentiilor guvernamentale americane si ca presa care in opinia sa propaga stiri false a exagerat, relateaza news. ro.

Marco Rubio, despre atacul cibernetic impotriva agentiilor federale americane: Un act de razboi

Calificat major si fara precedent, atacul cibernetic care afecteaza din martie Statele Unite se extinde si la alte tari. Influentul senator republican Marco Rubio il califica drept un act de razboi.

NATO isi verifica sistemele informatice dupa atacul cibernetic asupra SUA

NATO a anuntat, sambata, ca isi verifica sistemele informatice dupa atacul cibernetic de amploare asupra agentiilor guvernamentale americane, de care Washington-ul considera ca Moscova este responsabila, relateaza AFP.

VIDEO SUA: Joe Biden s-a vaccinat in public luni impotriva Covid-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune. Prima doamna, Jill Biden, a primit vaccinul mai devreme luni, a declarat echipa de tranzitie Biden reporterilor, potrivit CNN.

Joe Biden s-a vaccinat in public impotriva COVID-19 VIDEO

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva COVID-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune, scrie presa internationala.

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19 (VIDEO)

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19. Injectia i-a fost administrata la Spitalul ChristianaCare din Newark, Delaware, de catre Tabe Masa, care este asistenta medicala si sefa.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety si News. ro.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )