Libnet.ro
UNICEF

21:45

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19 (VIDEO)

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19. Injectia i-a fost administrata la Spitalul ChristianaCare din Newark, Delaware, de catre Tabe Masa, care este asistenta medicala si sefa. continuă pe B1

SEFUL DE CABINET A LUI JOE BIDEN: Reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite va merge dincolo de sanctiuni

Seful de cabinet al presedintelui ales Joe Biden, Ron Klain, a declarat, duminica, ca reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite, descoperit saptamana trecuta, va merge dincolo de sanctiuni, transmite Reuters.

SUA: Joe Biden va fi vaccinat luni, in public, impotriva Covid-19 Kamala se va vaccina si ea

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, va fi vaccinat impotriva Covid-19 luni, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP.

VIDEO SUA: Joe Biden s-a vaccinat in public luni impotriva Covid-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune. Prima doamna, Jill Biden, a primit vaccinul mai devreme luni, a declarat echipa de tranzitie Biden reporterilor, potrivit CNN.

Joe Biden s-a vaccinat in public impotriva COVID-19 VIDEO

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva COVID-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune, scrie presa internationala.

CORONAVIRUS |Unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Joe Biden a fost diagnosticat cu Covid-19

Un consilier apropiat al lui Joe Biden a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Prin urmare, oficialul va intra in carantina,noteaza AFP. SUA: Consilier prezidential, testat.

SUA: Joe Biden numeste o nativa americana la sefia Departamentul de Interne

Joe Biden a ales-o pe parlamentara amerindiana Deb Haaland ca secretar al Internelor, un mare departament responsabil cu resursele naturale, a informat joi media americana, un nou simbol al diversitatii dorite de presedintele ales in viitorul sau guvern, noteaza AFP, citata de Agerpres. Daca numirea ei este confirmata de Senat, va deveni la varsta de 60 de ani primul american nativ care ocupa o functie ministeriala. Membra a tribului Laguna Pueblo instalat in New Mexico, Deb Haaland se va regasi in fruntea unui departament care gestioneaza printre altele vastele resurse naturale ale terenurilor federale, precum parcurile nationale, dar si rezervatiile indiene.

Joe Biden a nominalizat prima amerindiana ca secretar al Internelor. Cine esteDeb Haaland

Presedintele ales al SUA, Joe Biden o va nominaliza pe Deb Haaland, o parlamentara amerindiana, ca secretar al Internelor, un minister ce administreaza terenurile federale, relateaza BBC citand presa americana.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety si News. ro.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety.

Joe Biden numeste o nativa americana la sefia Departamentul de Interne

Joe Biden a ales-o pe parlamentara amerindiana Deb Haaland ca secretar al Internelor, un mare departament responsabil cu resursele naturale, a informat joi media americana, un nou simbol al diversitatii dorite de presedintele ales in viitorul sau guvern, noteaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )