Libnet.ro
UNICEF

15:30

DONALD TRUMP DESPRE ATACUL CIBERNETIC: Totul este sub control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP DESPRE ATACUL CIBERNETIC: Totul este sub control

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a notat, ieri, pe Twitter, ca a primit toate informatiile cu privire la atacul cibernetic asupra agentiilor guvernamentale americane si ca presa care in opinia sa propaga stiri false a exagerat, relateaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump despre atacul cibernetic: Totul este sub control. Atacul este mai mare in media Fake News decat in realitate

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca a primit toate informatiile cu privire la atacul cibernetic asupra agentiilor guvernamentale americane si ca presa care in opinia sa propaga stiri false a exagerat.

Trump minimalizeaza atacul cibernetic asupra guvernului american si presupusul rol al Rusiei

Presedintele american Donald Trump a minimalizat sambata giganticul atac cibernetic care a vizat Statele Unite si pe care ministrul sau de externe, la randul sau, l-a considerat cel mai probabil initiat de rusi, relateaza AFP.

Marco Rubio, despre atacul cibernetic impotriva agentiilor federale americane: Un act de razboi

Calificat major si fara precedent, atacul cibernetic care afecteaza din martie Statele Unite se extinde si la alte tari. Influentul senator republican Marco Rubio il califica drept un act de razboi.

Mike Pompeo, despre atacul cibernetic asupra agentiilor si companiilor din SUA: Putem spune destul de clar ca rusii sunt implicati

Secretarul de stat Mike Pompeo a declarat vineri in cadrul unui interviu ca exista indicii destul de clare ca Rusia se afla in spatele atacului cibernetic ce a afectat agentii guvernamentale si companii americane, intre care si companii de securitate informatica.

Presedintele Trump sugereaza ca atacul cibernetic asupra SUA nu a pornit din Rusia ci din China

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite, Donald Trump, este de parere ca ultimul atac cibernetic.

NATO isi verifica sistemele informatice dupa atacul cibernetic asupra SUA

NATO a anuntat, sambata, ca isi verifica sistemele informatice dupa atacul cibernetic de amploare asupra agentiilor guvernamentale americane, de care Washington-ul considera ca Moscova este responsabila, relateaza AFP.

Donald Trump sustine ca nu este implicat in investigatiile care il vizeaza pe Hunter Biden

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, a declarat, joi dupa-amiaza, ca nu este implicat in niciun fel in procedurile de investigare a lui Hunter Biden, fiul presedintelui-ales, Joseph Biden, porivit Mediafax.

Donald Trump a anuntat ca va respinge proiectul de lege a apararii, de 740 de miliarde de dolari. Care este motivul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca va respinge proiectul de lege a apararii, in valoare de 740 de miliarde de dolari, care stabileste cheltuielile si politica Pentagonului, unul dintre motive fiind cererea sa de excludere a unei reglementari, numita Section 230, care protejeaza companiile din sectorul internetului de raspunderea fata de continutul publicat de utilizatori, transmite Reuters.

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare: Vaccinul Moderna a fost aprobat masiv. Distribuirea trebuie sa inceapa imediat

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare cu un anunt surprinzator depre noul vaccin impotriva COVID-19. Donald Trump a anuntat ca vaccinul Moderna a fost.

Procurorii olandezi au confirmat ca un hacker a ghicit parola contului de Twitter al lui Donald Trump. Ce au decis

Procurorii olandezi au confirmat faptul ca un hacker a spart in octombrie contul de Twitter al presedintelui american Donald Trump, dupa o ancheta privind o potentiala infractiune cibernetica, relateaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )