Libnet.ro
UNICEF

07:45

Seful Comisiei de control a SRI, la Antena 3: Am intrebat si eu cine este cu adevarat Sebastian Ghita/ Jurnalistii detin informatii si sunt interesanti pentru serviciile secrete

Hotnews Hotnews,
 Seful Comisiei de control a SRI, la Antena 3: Am intrebat si eu cine este cu adevarat Sebastian Ghita/ Jurnalistii detin informatii si sunt interesanti pentru serviciile secrete

Seful Comisiei de control a SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca nu are raspunsuri la toate intrebarile la o tema atata de complicata, ca a incercat sa afle daca Sebastian Ghita este ofiter acoperit sau nu, dar c ai s-a raspuns doar ca are informatii relevante pentru securitatea nationala. Nu mi se pare normal ca ofiteri SRI sa mearga in vacante cu oameni politici, cu un om care era in Comisia de control a SRI. E o pata pentru institutia SRI, a declarat Tutuianu. continuă pe Hotnews

Seful Comisiei de control a SRI, la Antena 3: Am intrebat si eu cine este cu adevarat Sebastian Ghita. Mi s-a spus doar ca are informatii relevante pentru securitatea nationala

Seful Comisiei de control a SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca nu are raspunsuri la toate intrebarile la o tema atata de complicata, ca a incercat sa afle daca Sebastian Ghita este ofiter acoperit sau nu, dar c ai s-a raspuns doar ca are informatii relevante pentru securitatea nationala. Nu mi se pare normal ca ofiteri SRI sa mearga in vacante cu oameni politici, cu un om care era in Comisia de control a SRI. E o pata pentru institutia SRI, a declarat Tutuianu.

Adrian Tutuianu, seful comisiei de control SRI: Ancheta interna a SRI a confirmat ca Florian Coldea a fost in vacante cu Sebastian Ghita, dar si-a platit cheltuieile

Adrian Tutuianu, seful comisiei de control SRI, a declarat miercuri ca ancheta interna a SRI a confirmat ca Florian Coldea a fost in vacante cu Sebastian Ghita in insulele Seychelles si in Italia, dar si-a platit cheltuieile. La finalul audierii sefului SRI, Tutuianu a spus ca nu a putut stabili daca facturile sunt reale. El a mai spus ca exista o problema de raportare deontologica din partea ofiterilor de informarii cand sunt prezenti in excursii cu membri ai comisiei de control, parlamentari, oameni de afaceri.

Seful comisiei de control SRI: Inainte de a fi deputat, Sebastian Ghita era pentru SRI persoana cu informatii de interes pentru securitatea nationala

Presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri ca Sebastian Ghita a participat la evenimente ale Serviciului Roman de Informatii in ultimii patru ani ca membru al acestei comisii, iar in perioada 2010-2012 a fost considerat de SRI o persoana cu informatii de interes pentru securitatea nationala.

Seful Comisiei de control al SRI, despre ofiterii acoperiti: Daca e identificat un om valoros care poate contribui cu informatii la securitatea nationala, poate fi si din presa

Daca este identificat un om valoros care poate contribui cu informatii la securitatea nationala a Romaniei, SRI il poate coopta chiar si din presa, a declarat Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei.

Seful Comisiei de control al SRI: Ghita era pentru SRI o persoana cu informatii de interes pentru securitatea nationala

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control al SRI, a declarat ca Sebastian Ghita a participat la mai multe evenimente ale SRI din ultimii patru aniin calitate de membru al acestei comisii, iar i.

Seful Comisiei de control al SRI: Sotii Coldea au prezentat documente justificative privind cheltuielile facute in deplasarile cu Sebastian Ghita (VIDEO)

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de Control al SRI, a declarat ca membrii comisiei au fost informati ca sotii Florian si Dorina Ioana Coldea au prezentat documente justificative privind cheltuielile.

Presedintele Comisiei de control a SRI: Coldea a prezentat copii ale unor documente identice cu cele facute publice de Sebastian Ghita

Presedintele Comisiei de control a SRI, Adrian Tutuianu, a declarat joi seara, la TVR 1, ca familia Coldea a prezentat niste copii ale unor documente care fac dovada ca si-au suportat cheltuielile in vacantele pe care le-au petrecut alaturi de familia lui Sebastian Ghita, acestea cuprinzand aceleasi date si informatii ca cele facute publice de fostul deputat.

Seful Comisiei de control al SRI: Prezenta generalului SRI Elena Istode in concedii alaturi de familia lui Cristian Rizea este problematica din punct de vedere deontologic (VIDEO)

Prezenta generalului de brigada Elena Istode in concedii alaturi de familia fostului deputat PSD Cristian Rizea nu a fost ilegala, dar reprezinta o problema din punct de vedere deontologic, a declarat Adrian.

Bugetul SRI va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, a anuntat seful Comisiei de control al Serviciului

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control al SRI, a anuntat ca bugetul Serviciului pe 2017 va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, conform noii alocari bugetare transmisa de.

Seful Comisiei de control al SRI: George Maior si Vasile Dancu au fost in vacanta cu Ghita si Coldea in Toscana

In vacanta pe care au facut-o Florian Coldea si Sebastian Ghita in Toscana au fost prezenti si George Maior, atunci director al Serviciului Roman de Informatii, si fostul vicepremier Vasile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )