Libnet.ro
UNICEF

13:30

Seful DIICOT, despre ancheta Sky News: Nu excludem o tentativa de discreditare

România Liberă România Liberă,
Seful DIICOT, despre ancheta Sky News: Nu excludem o tentativa de discreditare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti DIICOT), Daniel Horodniceanu, a declarat luni, ca, la prima vedere, armele prezentate in materialul realizat de Sky News, nu par a fi arme de razboi, ci de vanatoare. Astfel, el a precizat ca autoritatie nu exclud o tentativa de discreditare. continuă pe România Liberă

Seful DIICOT despre ancheta Sky News. Este de invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza traficanti mascati. Nu excludem o tentativa de discreditare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) nu a deschis un dosar penal ca urmare a imaginilor difuzate de postul de televiziune britanic SkyNews in care apar doi romani care pretind ca vand arme. Seful DIICOT este de parere ca estede invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza efectiv cu camera in fata trei traficanti mascati, si ca nu exclude nicio varianta de discreditare.

DIICOT verifica informatiile prezentate in documentarul Sky News despre traficul de arme din Romania

Procurorii DIICOT verifica informatiile prezentate intr-o ancheta Sky News, privind traficantii romani care vand arme in Europa aduse din Ucraina, conform newzzer. ro Jurnalistii televiziunii britanice au.

Ancheta Sky News despre traficantii de arme din Romania. Adevar sau inscenare?

Procurorii DIICOT investigheaza informatiile si imaginile difuzate de televiziunea Sky News despre traficantii de arme din Romania. Traficantii vand arme obtinute din Ucraina, inclusiv teroristilor, su.

FOTO+VIDEO. Ancheta Sky News: Traficantii romani au incercat sa le vanda arme jurnalistilor. Vor vinde oricui: spargator de banci sau terorist. Reactiile DIICOT si SRI

Un grup de traficanti de arme din Romania au incercat sa le vanda arme obtinute din Ucraina unor jurnalisti de la Sky News.

FOTO+VIDEO. Ancheta Sky News: Traficantii romani au incercat sa le vanda arme jurnalistilor. Vor vinde oricui: spargator de banci sau terorist

Un grup de traficanti de arme din Romania au incercat sa le vanda arme obtinute din Ucraina unor jurnalisti de la Sky News.

Ancheta Sky News: Traficanti din Romania le vand arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor

Traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, arata o ancheta realizata de Sky News.

VIDEO Ancheta Sky News: Traficanti din Romania le vand arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor

Traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, arata o ancheta realizata de Sky News.

Procurorul-sef DIICOT: Nu excludem o tentativa de discreditare in legatura cu ancheta Sky News in Romania

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat luni, in legatura cu materialul prezentat de Sky News, ca nu exclude o tentativa de discreditare, deoarece armele par a fi de vanatoare si.

Directorul DIICOT: Verificam informatiile din ancheta Sky News privind traficul de arme din Romania. Exista nepotriviri

Seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Horodniceanu, afirma ca institutia pe care o conduce verifica informatiile aparute in media cu.

DIICOT, indoieli cu privire la reportajul Sky News despre romanii traficanti de arme: O ancheta este in desfasurare

Daniel Horodniceanu, seful DIICOT, a declarat ca institutia pe care o conduce a demarat o ancheta pentru a verifica informatiile lansate de catre jurnalistii de la Sky News cu privire la o intalnire a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )