Libnet.ro
UNICEF

12:00

Seful DIICOT vine cu explicatii in cazul descinderilor de la casa familiei Melencu: De ce e nevoie de noi probe ADN de la mama Luizei (VIDEO)

B1 B1,
Seful DIICOT vine cu explicatii in cazul descinderilor de la casa familiei Melencu: De ce e nevoie de noi probe ADN de la mama Luizei (VIDEO)

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a explicat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, de ce s-a cerut un mandat de aducere pe numele Monicai Melencu, mama. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, discutie cu seful DIICOT, dupa scandalul de la casa familiei Melencu. Ana Birchall i-a cerut lui Felix Banila sa explice public situatia

Ministrul Justitiei a avut odiscutie cu seful DIICOT, dupa ce jandarmii au venit in curtea familiei Melencu pentru a o duce pe mama Luizei, cu forta, la DIICOT. Ana Birchall i-a cerut lui Felix.

Seful DIICOT vine cu noi lamuriri in cazul Luiza Melencu

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, spune ca prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei este .

UPDATE Scandal la casa familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Bunicul Luizei s-a stropit cu benzina, Monica Melencu a lesinat

Mama Luizei Melencu a refuzat, vineri, sa plece de acasa in momentul in care jandarmii s-au dus la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice si ulterior a lesinat. Mai mult, bunicul Luizei s-a stropit cu benzina. Cei doi membri ai familiei au fost dusi la spital, dupa ce anterior refuzasera.

Seful DIICOT, despre refuzul Monicai Melencu de a i se preleva proba ADN: Familia beneficiaza de consultanta juridica

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, vineri, ca mandatul de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice este o decizie judecatoreasca, iar familia Melencu beneficiaza de consultanta juridica, ceea ce inseamna ca avocatul familiei ar fi trebuit sa explice procedura de prelevare a probei ADN.

Cazul Caracal a ajuns la FBI. Seful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului

Seful DIICOT, Felix Banila, sustine ca DIICOT a solicitat sprijinul FBI pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu nu din lipsa de incredere in Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, ci pentru ca institutia nu este omologata pentru o astfel de procedura. in ceea ce priveste realizarea profilului psihologic pentru Gheorghe Dinca, seful DIICOT a spus ca practic a fost solicitata FBI o a doua opinie cu privire la sinceritatea inculpatului.

Ce spune seful DIICOT despre executarea mandatului de aducere emis pe numele mamei Luizei: Avem nevoie de aceasta proba

Felix Banila, seful DIICOT, a explicat vineri-seara, 27 septembrie 2019, de ce este nevoie de prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei Melencu. Mama si bunicul fetei disparute au fost luati cu ambulanta.

Seful DIICOT, Felix Banila, despre scandalul jandarmilor din curtea familiei Melencu: E o proba absolut necesara. Avem nevoie de ADN mitocondrial

Felix Banila a dat explicatii, in exclusivitate pentru Antena 3, upa ce jandarmii au venit in curtea familiei Melencu pentru a o duce pe mama Luizei, cu forta, la DIICOT. Dupa cum bine stiti, am.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )