Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful diplomatiei poloneze: Negocierile de la Kiev, intr-o faza delicata.

România Liberă România Liberă,
Seful diplomatiei poloneze: Negocierile de la Kiev, intr-o faza delicata.

Negocierile menite sa puna capat crizei din Ucraina sunt intr-o faza delicata, a declarat vineri seful diplomatiei poloneze Radoslaw Sikorski, relateaza AFP, informatie preluata de Mediafax. Moment delicat cu privire la acordul asupra solutionarii crizei din Ucraina. Toate partile este necesar sa aiba in vedere ca un compromis nu poate fi multumitor 100% pentru toti, a scris ministrul intr-un mesaj postat pe contul de Twitter, dupa ce s-a intalnit cu presedintele ucrainean Viktor . continuă pe România Liberă

Seful diplomatiei poloneze, trimis de UE la Kiev.

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a anuntat miercuri dupa-amiaza ca se afla in drum catre Kiev, la solicitarea Inaltului Reprezentant UE pentru Politica Externa Catherine Ashton, relateaza AFP, conform Mediafax. Sunt in drum spre Kiev, a scris Sikorski intr-un mesaj postat pe Twitter, fara sa ofere alte detalii. Ministrul a anuntat miercuri dimineata, tot pe Twitter, ca va efectua in curand o misiune la Kiev, la cererea sefei diplomatiei europene Catherine Ashton. In .

Seful diplomatiei franceze: in Ucraina orice este posibil, negocieriile fiind in derulare.

Un proiect de acord intre puterea ucraineana, opozitie, UE si Rusia, face inca obiectul unor consultari si nu se poate spune nimic inainte de sfarsitul diminetii, a declarat vineri seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, relateaza AFP, anunta Mediafax. Nu putem spune nimic definitiv pana la sfarsitul diminetii, a declarat Fabius pentru postul privat de radio Europe 1 de la Beijing, unde tocmai a ajuns dupa ce a participat la negocierile de la Kiev. Opozitia, in special, vrea sa-i .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )