Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful Executivului crede ca modificarile la Legile Justitiei ar trebui duse direct la Parlament

România Liberă România Liberă,
Seful Executivului crede ca modificarile la Legile Justitiei ar trebui duse direct la Parlament

Premierul Romaniei, Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, in opinia sa, legile Justitiei ar trebui trimise direct Parlamentului, pentru consultari si dezbateri in comisii. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose, despre Legile Justitiei: Cred ca ar trebui duse direct la Parlament

Prim-ministrul Mihai Tudose considera ca proiectele de lege pe tema justitiei ar trebui trimise la Parlament, acolo unde sa fie amplu dezbatute. Cred ca legile ar trebui duse direct la Parlament a.

Legile Justitiei trebuie dezbatute in Parlament cu gandul la solutii pe termen lung

Proiectul de modificare a legilor Justitiei trebuie dezbatut in Parlament cu gandul la solutii pe termen lung si nu neaparat la rezolvari pe termen scurt, a afirmat, astazi, Robert Cazanciuc, Presedintele Comisiei Juridice din Senat.

Referendumul magistratilor la Legile Justitiei

Aproape jumatate din magistratii din Romania contesta proiectul de modificare a legilor Justitiei. Peste 3. 100 de judecatori si procurori, dintr-un total de peste 7. 000, au semnat pana acum memorandumul in care cer blocarea pachetului legislativ fara o noua consultare.

Asociatia Procurorilor spune NU pentru Legile Justitiei: O justitie independenta este privilegiul tuturor cetatenilor

Membrii Asociatiei Procurorilor din Romania au semnat Memoriul pentru retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei, anunta presedintele asociatiei, procurorul Bogdan Gabor, care.

Premierul Mihai Tudose: Nu sunt intr-un moment fericit al relatiei cu Dragnea. Ce a anuntat seful Executivului despre demisia sa

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu se afla intr-un moment fericit al relatiei cu Liviu Dragnea, urmand sa lamuresca marti toate diferendele pe care le are cu seful PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )