Libnet.ro
UNICEF

11:15

Seful LPF crede ca plecarea lui Victor Piturca dezavantajeaza echipa nationala

România Liberă România Liberă,
Seful LPF crede ca plecarea lui Victor Piturca dezavantajeaza echipa nationala

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal nu vede cu ochi buni plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala de fotbal. continuă pe România Liberă

Alex Maxim a marturisit ca stia de plecarea lui Victor Piturca

Alexandru Maxim, fotbalistul celor de la VfB Stuttgart si al echipei nationale, a marturisit ca stia ca Victor Piturca va pleca dupa meciul cu Finlanda.

Victor Piturca pastreaza suspansul in legatura cu plecarea de la nationala: Sunt discutii

Selectionerul Victor Piturca a confirmat ca impresarul sau poarta in aceasta perioada anumite discutii pentru plecarea la o alta echipa, dar spune ca nu este nimic concret.

Victor Piturca despre plecarea de la nationala: Sunt discutii

Selectionerul Victor Piturca a confirmat ca impresarul sau poarta in aceasta perioada anumite discutii pentru plecarea la o alta echipa, dar spune ca nu este nimic concret.

Mircea Sandu crede ca Victor Piturca a fost obligat sa plece de la nationala

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a spus ca Victor Piturca a fost fortat sa plece de la conducerea echipei nationale de catre conducerea federatiei.

Victor Piturca a plecat de la nationala de fotbal. Fostul selectioner a semnat cu gruparea araba Al Ittihad

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal anunta ca Victor Piturca si-a reziliat joi contractul cu FRF, parasind astfel postul de selectioner al nationalei Romaniei. Piturca si Federatia condusa de Razvan Burleanu au reziliat contractul de comun acord. Potrivit Gsp, cei trei favoriti pentru a prelua selectionata ar fi Cosmin Contra, Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu. Ora 21:30: Fostul selectioner al nationalei Romaniei, Victor Piturca, a ajuns la o intelegere cu oficialii clubului Al Ittihad si a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea din Arabia Saudita, a anuntat, joi, formatia araba pe pagina oficiala de Facebook.

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF

Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale de fotbal. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF stire in curs de actualizare .

Presedintele clubului Al Ittihad: Suntem siguri ca Victor Piturca va veni la noi

Ibrahim Mansour Al Balawi, presedintele celor de la Al Ittihad, a vorbit cu Digisport despre stadiul negocierilor cu Victor Piturca. Si-a luat angajamentul n. r. Piturca) ca isi va plati singur clauza. Suntem siguri ca se va rezolva, a precizat oficialul gruparii din Arabia Saudita.

Victor Piturca a semnat un contract pe doi ani cu Al Ittihad

Victor Piturca a ajuns la o intelegere cu oficialii clubului Al Ittihad si a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea din Arabia Saudita, a anuntat, joi, formatia araba pe pagina oficiala de Facebook,.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (12:00)

Victor Piturca nu mai este selectionerul echipei nationale a Romaniei de joi seara, cand a aparut public cu fularul noii sale echipe, Al Ittihad, la gat in urma discutiilor incheiate cu oficialii arabi.

FOTO. Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. A semnat pe doi ani cu Al Ittihad

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. El a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )