Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, a fost retinut pentru 72 de ore

România Liberă România Liberă,
Seful Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, a fost retinut pentru 72 de ore

Viorel Morari, seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie, a fost retinut sub acuzatia de abuz in . continuă pe România Liberă

Seful Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore

Procurorul Viorel Morari, seful Procuraturii Anticoruptie, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore, potrivit surselor TV8. Viorel Moraria fost suspendat in decembrie pentru o.

Seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost retinut

Viorel Morari, seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie, a fost retinut cu putin timp in urma, a confirmat ofiterul de de presa al Procuroraturii Generale, Emil Gaitur.

Procurorul Viorel Morari, retinut pentru 72 de ore

Seful Procuraturii Anticoruptie PA), Viorel Morari, a fost retinut pentru 72 de ore intr-un dosar penal deschis pentru abuz in serviciu si fals in acte publice.

Un tanar din SUA a fost retinut dupa ce a amenintat ca se va revansa pentru moartea lui Soleimani si il va ucide pe Trump

Chauncy Devonte Lump, un american de 26 de ani din statul Florida, SUA, a fost retinut dupa ce a facut un Live pe Facebook in care ameninta ca il va ucide pe presedintele Donald Trump pentru faptul ca liderul de la Washington a ordonat uciderea generalului Qasem Soleimani, comandantul Fortei Quds a Garzilor Revolutionare Iraniene.

Iurie Chirinciuc neaga ca a fost retinut: Am mers la politie pentru a clarifica situatia

Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc s-a intors in Republica Moldova, dupa ce mai multa vreme s-a eschivat de organele de drept moldovenesti. Acesta a negat ca a fost retinut in seara de marti, 7 ianuarie, la Vama Leuseni, precum au scris mai multe institutii de presa, subliniind ca este o manipulare si o minciuna cogonata.

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti.

Delia a rabufnit, dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux. Fanii sunt socati: Ce limbaj!

Dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux, Delia a folosit un limbaj inadecvat pentru a-si exprima sentimentele fata de ce cred admiratorii ei. Delia a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux Delia si sotul ei se afla zilele acestea in Maldive, unde se .

Bulgaria: O regiune de langa Sofia, privata de apa curenta Ministrul Mediului a fost retinut

Ministrul bulgar al Mediului a fost pus sub acuzare si arestat preventiv pentru proasta gestionare a rezervelor de apa curenta intr-o regiune din apropiere de Sofia, unde locuitorii sunt afectati de o grava penurie de mai multe saptamani, a anuntat vineri parchetul, citat de AFP.

Doi soti din Chisinau, injunghiati mortal intr-un apartament. Suspectul a fost retinut

Doi soti de 55 si 56 ani au fost depistati fara suflare intr-un apartament din sectorul Rascani din Chisinau. in urma examinarii cadavrelor de catre medical legist, pe suprafata corpului barbatului si femeii au fost depistate semne de moarte violenta si anume plagi taiate.

Targovistean condamnat la 37 de zile de inchisoare! Care a fost infractiunea pentru care a primit o asemenea pedeapsa

Marturia mincinoasa te poate baga la inchisoare. A simtit asta pe pielea lui, un barbat din Targoviste, care a fost trimis la Penitenciarul Margineni. Mandatul de executare a pedepse privative de libertate a fost pus in aplicare de politistii din Targoviste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )