Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un tanar din SUA a fost retinut dupa ce a amenintat ca se va revansa pentru moartea lui Soleimani si il va ucide pe Trump

Adevărul Adevărul,
Un tanar din SUA a fost retinut dupa ce a amenintat ca se va revansa pentru moartea lui Soleimani si il va ucide pe Trump

Chauncy Devonte Lump, un american de 26 de ani din statul Florida, SUA, a fost retinut dupa ce a facut un Live pe Facebook in care ameninta ca il va ucide pe presedintele Donald Trump pentru faptul ca liderul de la Washington a ordonat uciderea generalului Qasem Soleimani, comandantul Fortei Quds a Garzilor Revolutionare Iraniene. continuă pe Adevărul

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti.

Iurie Chirinciuc neaga ca a fost retinut: Am mers la politie pentru a clarifica situatia

Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc s-a intors in Republica Moldova, dupa ce mai multa vreme s-a eschivat de organele de drept moldovenesti. Acesta a negat ca a fost retinut in seara de marti, 7 ianuarie, la Vama Leuseni, precum au scris mai multe institutii de presa, subliniind ca este o manipulare si o minciuna cogonata.

Seful Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, a fost retinut pentru 72 de ore

Viorel Morari, seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie, a fost retinut sub acuzatia de abuz in .

Seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost retinut

Viorel Morari, seful suspendat al Procuraturii Anticoruptie, a fost retinut cu putin timp in urma, a confirmat ofiterul de de presa al Procuroraturii Generale, Emil Gaitur.

Seful Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore

Procurorul Viorel Morari, seful Procuraturii Anticoruptie, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore, potrivit surselor TV8. Viorel Moraria fost suspendat in decembrie pentru o.

Suparat pe familie, un tanar din Suceava a baut antigel

Un tanar din Suceava, in varsta de 26 de ani, a ajuns la spital dupa ce a baut antigel pentru ca s-a certat cu familia.

Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator. Uluitor ce viteza avea in momentul impactului

Drumurile tarii, la inceput de an, se pare ca a mai facut o victima. Din cauza vitezei si a neadaptabilitatii la conditiiile de trafic, un tanar de 29 de ani a decedat intr-un accident de masina. Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator Tragedia s-a intamplat in Lunca Cetatuii, in Iasi, marti .

Tranzitul gazelor rusesti prin Ucraina spre Turcia si Bulgaria a fost oprit dupa lansarea gazoductului TurkStream

Tranzitul gazelor naturale prin Ucraina spre Turcia si Bulgaria a fost oprit dupa lansarea gazoductului TurkStream. Anuntul a fost facut de directorul general al operatorului retelei de gazoducte din Ucraina.

Bulgaria: O regiune de langa Sofia, privata de apa curenta Ministrul Mediului a fost retinut

Ministrul bulgar al Mediului a fost pus sub acuzare si arestat preventiv pentru proasta gestionare a rezervelor de apa curenta intr-o regiune din apropiere de Sofia, unde locuitorii sunt afectati de o grava penurie de mai multe saptamani, a anuntat vineri parchetul, citat de AFP.

Tigari in valoare de peste 30.000 de lei, dosite intr-un autoturism. Contrabandistul a fost retinut

Politisti din cadrul Serviciului Rutier Bacau au indisponibilizat 60. 800 de tigari de contrabanda, de la un barbat, de 30 de ani, din judetul Suceava, depistat in trafic, la volanul unui autoturism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )