Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Iasi, dus la DIICOT pentru audieri

B1 B1,
Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Iasi, dus la DIICOT pentru audieri

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din cadrul IPJ Iasi, Dorel Roman, a fost dus cu mascatii la DIICOT joi dimineata, informeaza B1 TV. Pana in acest moment nu se stiu motivele pentru care Dorel. continuă pe B1

Perchezitii la hoti din locuinte aflate in constructie. Patru suspecti audiati la IPJ Alba

Politisti din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia sprijiniti de politisti ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din IPJ Alba si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba, efectueaza joi, 29 ianaurie, cinci perchezitii la persoane banuite de savarsirea mai multor furturi din case in constructie situate pe raza municipiului Alba Iulia.

Seful Serviciului Actiuni Speciale Iasi, retinut de procurorii DIICOT

Seful Serviciului Actiuni Speciale Iasi, comisar Dorel Roman, a fost retinut in aceasta dimineata si dus de jandarmi la audieri la DIICOT, informeaza Agerpres.

Acord pentru formarea executivului din Grecia. Syriza va guverna impreuna cu partidul nationalist Grecii Independenti

Acord pentru formarea guvernului din Grecia. Stanga radicala Syriza, formatiunea invingatoare in alegerile parlamentare de pe 25 ianuarie si partidul nationalist Grecii Independenti au hotarat sa guverneze.

UPDATE: Un sef din IPJ Iasi, dus la DIICOT

Seful Serviciului de Actiuni Speciale Iasi SAS), Dorel Roman, a fost dus, joi dimineata, la sediul DIICOT, conform publicatiei locale Ziarul de Iasi.

MMSC: Minim 20% din fondurile europene trebuie folosite pentru actiuni relevante climatic

Strategia operationala si planul national de actiune care se pregatesc in acest an trebuie sa ofere instrumente de actiune realista, supla, precisa si eficienta si trebuie sa permita accesarea cu succes a fondurilor europene 2014-2020, din care minim 20% sa fie folosite in proiecte si actiuni relevante climatic, a declarat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA.

Urmeaza sa avem un cadru legal cu adevarat aplicabil pentru impozitarea veniturilor din jocuri de noroc?

In urma repetatelor semnale venite din partea consultantilor fiscali si a organizatorilor de jocuri de noroc privind necesitatea unui sistem care sa permita impozitarea efectiva a veniturilor obtinute din acest tip de activitate, Guvernul a raspuns prin publicarea Ordonantei de urgenta nr. Actul normativ modifica in mod substantial sistemul de impozitare a veniturilor din jocuri de noroc.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )