Libnet.ro
UNICEF

19:45

Acord pentru formarea executivului din Grecia. Syriza va guverna impreuna cu partidul nationalist Grecii Independenti

B1 B1,
Acord pentru formarea executivului din Grecia. Syriza va guverna impreuna cu partidul nationalist Grecii Independenti

Acord pentru formarea guvernului din Grecia. Stanga radicala Syriza, formatiunea invingatoare in alegerile parlamentare de pe 25 ianuarie si partidul nationalist Grecii Independenti au hotarat sa guverneze. continuă pe B1

VIDEO Acord pentru formarea guvernului in Grecia, Syriza va guverna impreuna cu dreapta nationalista Grecii Independenti

Stanga radicala Syriza, invingatoare in alegerile din Grecia, si partidul nationalist Grecii Independenti au cazut de acord luni sa guverneze impreuna, a anuntat Panos Kammenos, presedintele acestei mici formatiuni, potrivit AFP. Vom da un vot de incredere noului premier Alexis Tsipras, a spus Panos Kammenos, dupa o intalnire la sediul Syriza cu liderul partidului care a obtinut 149 de fotolii dintre cele 300 ale parlamentului, lipsindu-i doar doua locuri pentru majoritatea absoluta.

Grecia: Acord pentru formarea guvernului

Stanga radicala Syriza, invingatoare la alegerile din Grecia, si partidul nationalist Grecii Independenti au cazut de acord, luni, sa guverneze impreuna, a anuntat Panos Kammenos, presedintele acestei mici formatiuni, potrivit AFP, relateaza Hotnews.

PLDM si PD din Republica Moldova au semnat un acord pentru formarea unui coalitii de guvernare. Liberalii au fost exclusi

Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM) si Partidul Democrat PD) au semnat un acord privind constituirea unei coalitii parlamentare minoritare, excluzandu-i pe liberali, relateaza Jurnal. md.

VIDEO Alegeri in Grecia: Syriza castiga alegerile parlamentare in fata conservatorilor/ Primele rezultate partiale, pentru un sfert din buletine: Syriza are 35%, Noua Democratie 29%

Sectiile de vot s-au inchis duminica la ora 19. 00 in Grecia. A doua runda de exit-poll-uri aratau ca partidul de stanga Syriza a obtinut cele mai multe procente, 36-38%, peste ceea ce aratau sondajele de opinie, in timp ce partidul conservator al premierul Antonis Samaras, Noua Democratie, a obtinut intre 26 si 28%. 55: Ministerul de interne: Syriza are un avans de peste 6 puncte in fata conservatorilor Noua Democratie, dupa numararea a circa un sfert din voturi; Syriza - 35,4%, ND - 29% AFP).

Putin il felicita pe liderul Syriza pentru castigarea alegerilor din Grecia

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a felicitat luni pe liderul partidului radical de stanga Syriza, care a castigat alegerile legislative in Grecia. Seful statului rus s-a declarat sigur ca Rusia si Grecia vor.

Coalitie anti-austeritate in Grecia. Syriza si Grecii Independenti se indreapta spre un acord pentru a forma Guvernul

Stanga radicala Syriza, castigatoare a alegerilor legislative desfasurate duminica in Grecia, si partidul Grecii Independenti care, la fel ca Syriza, se opune unui acord de asistenta internationala din partea UE si a FMI, au convenit luni sa guverneze impreuna, transmite AFP. Anuntul a fost facut de Panos Kammenos, presedintele acestei mici formatiuni Grecii Independenti.

VIDEO Alegeri in Grecia: Syriza castiga alegerile parlamentare in fata conservatorilor/ Rezultate partiale, dupa numararea a 40% din buletinele de vot: Syriza are 35,73%, Noua Democratie 28,48%. / Antonis Samaras si-a recunoscut infrangerea

Sectiile de vot s-au inchis duminica la ora 19. 00 in Grecia. A doua runda de exit-poll-uri aratau ca partidul de stanga Syriza a obtinut cele mai multe procente, 36-38%, peste ceea ce aratau sondajele de opinie, in timp ce partidul conservator al premierul Antonis Samaras, Noua Democratie, a obtinut intre 26 si 28%. UPDATE Ora 0:45: Premierul grec Antonis Samaras Partidul Conservator) recunoaste victoria Syriza in alegeri si spune ca respecta alegerea poporului grec. UPDATE Ora 0:20: Syriza extrema stanga) ocupa primul loc dupa alegerile legislative din Grecia, cu 35,73%, urmata de partidul conservator Noua Democratie centru-dreapta), condus de premierul Antonia Samaras - 28,48%, potrivit rezultatelor oficiale anuntate dupa numararea a 40% din buletinele de vot.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

Extrema stanga castiga alegerile parlamentare din Grecia. Rezultate partiale: Syriza - 36,4%, Noua Democratie - 27,8% (VIDEO)

Victorie in alegerile din Grecia pentru partidul de stanga Syriza! Formatiunea se claseaza pe primul loc in scrutinul legislativ, cu un scor de 36,4%, urmata de partidul conservator Noua Democratie, cu 27,8 %,.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )