Libnet.ro
UNICEF

10:30

Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

România Liberă România Liberă,
Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE Directorul general al Radiocom (SNR), Gabriel Grecu, a fost revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala terestra

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratarii unor obiective de performanta, intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, informeaza Mediafax citand surse din SNR. Actionarul unic al SNR este Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). Contactati de HotNews. ro, oficialii MSI au confirmat faptul ca Gabriel Grecu a fost revocat de la conducerea SNR de catre Consiliul de Administratie al companiei de stat. UPDATE MSI pentru HotNews. ro: Dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare, SNR va relansa in cel mai scurt timp posibil procedura de achizitie pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie. Iulian Badescu a renuntat si la calitatea de membru al PSD

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se.

Cererea de anulare a revocarii din functie a fostului primar din Sighisoara, respinsa

Instanta de contencios administrativ a Tribunalului Mures a respins, luni, ca neintemeiata, cererea fostului primar al Sighisoarei, Ioan Dorin Danesan, de anulare a ordinului prefectului privind revocarea sa din functie, relateaza Mediafax.

Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in.

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat

Ministerul ungar de Externe a anuntat duminica, intr-un comunicat, ca cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat din inchisoare si urmeaza sa se.

Politic Show: Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR); Alina Gorghiu anunta un proiect legislativ al PNL pentru votul in Diaspora. Care este principala modificare; De ce l-a eliberat din functie Klaus Iohannis pe George Scutaru

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca. Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor. Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania vrea alegerea primarului tot din primul tur. Ilie Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor.

Sighisoara a ramas fara primar: Instanta i-a respins fostului edil contestatia de anulare a revocarii sale din functie

Instanta de contencios administrativ a Tribunalului Mures a respins luni, 9 martie 2015, ca fiind neintemeiata, cererea lui Ioan Dorin Danesan PSD), de anulare a Ordinului de revocare a sa din functia de primar.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a Lorei Constantinescu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, condamnata la inchisoare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de eliberare din functia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea a Aureliei Lora Constantinescu, condamnata la trei ani de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )