Libnet.ro
UNICEF

19:00

Semifinalele Champions League: Real - Atletico si Monaco - Juventus

B1 B1,
Semifinalele Champions League: Real - Atletico si Monaco - Juventus

Vineri, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Ligii Campionilor. Sortii au decis ca meciurile din careul de asi sa fie urmatoarele: Real Madrid Atletico Madrid Monaco -. continuă pe B1

VIDEO Minunea continua - AS Monaco, in semifinalele Champions League (3-1 cu Borussia)

AS Monaco a castigat si mansa retur disputata impotriva celor de la Borussia, scor 3-1, obtinand o calificare meritata in semifinalele Champions League. Cu scorul general de 6-3, formatia din Ligue 1 a trecut fara dubii de Dortmund nemtii erau considerati favoriti inainte de startul dublei manse).

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen - Returul de foc de pe Santiago Bernabeu

Marti sunt programate primele meciuri retur din sferturile de finala ale Champions League. Intalnirea dintre Real Madrid si Bayern Munchen se anunta a fi una de foc, dupa ce formatia lui Zinedine Zidane s-a impus in prima mansa cu 2-1. Partida se va disputa pe stadionul Santiago Bernabeu, de la ora 21:45. Nici meciul dintre Leicester si Atletico Madrid nu va fi unul lipsit de tensiune ibericii au castigat in tur cu 1-0).

Champions League, semifinale: Real Madrid vs Atletico Madrid, Juventus vs AS Monaco

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a semifinalelor din Champions League. Real Madrid, detinatoarea trofeului, o va intalni in penultimul act pe Atletico Madrid, adversara din finala de anul trecut a competitiei. In cealalta semifinala, Juventus Torino se va duela cu AS Monaco, revelatia actualei editii a Ligii Campionilor.

Dueluri de foc in semifinalele Ligii Campionilor. Real siAtletico reediteaza ultimul act din sezonul precedent

Formatiile Real Madrid si Atletico Madrid, finalistele de anul trecut din Liga Campionilor, se vor intalni in actuala editie in semifinalele competitiei, conform tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Nyon. in cealalta semifinala se vor intalni AS Monaco si Juventus Torino.

Carlo Ancelotti, dupa ce arbitrul a favorizat-o clar pe Real Madrid: In sferturile Champions League ar trebui sa avem un arbitru de calitate

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Champions League, dupa un retur cu mari probleme de arbitraj. Galacticii au inscris de doua ori din off-side prin Cristiano Ronaldo), iar Vidal a primit gratuit al doilea cartonas galben. In sferturile Ligii Campionilor ar trebui sa avem un arbitru de calitate, a precizat Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Bayern Munchen.

Carlo Ancelotti, dupa ce Viktor Kassai a favorizat-o clar pe Real Madrid: In sferturile Champions League ar trebui sa avem un arbitru de calitate

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Champions League, dupa un retur cu mari probleme de arbitraj. Galacticii au inscris de doua ori din off-side prin Cristiano Ronaldo), iar Vidal a primit gratuit al doilea cartonas galben. In sferturile Ligii Campionilor ar trebui sa avem un arbitru de calitate, a precizat Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Bayern Munchen.

Champions League: Barcelona vs Juventus, meciul de gala al serii - Catalanii incearca din nou imposibilul

Dupa infrangerea drastica din meciul tur, Barcelona spera la o noua revenire pe Camp Nou. Catalanii vor incepe duelul cu Juventus de la 0-3, insa e greu de crezut ca vom asista la repetarea scenariului din partida retur cu PSG. Intalnirea contand pentru sferturile de finala ale Champions League este programata de la ora 21:45. A doua confruntare a serii le va aduce fata in fata pe AS Monaco si pe Borussia Dortmund.

Real Madrid- Atletico Madrid, Monaco - Juventus Torino, in semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid o va intalni pe Atletico Madrid in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate, vineri, la sediul UEFA de la Nyon, o reeditare a finalei de anul trecut 5.

VIDEO Atletico Madrid, in semifinale dupa 2-1 la general cu Leicester

Visul european a luat sfarsit pentru Leicester City, dupa ce a obtinut doar o remiza pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1. Gratie victoriei din prima mansa scor 1-0), echipa lui Diego Simeone s-a calificat pentru a treia oara in ultimii patru ani in semifinalele Champions League.

VIDEO Real Madrid - Bayern 4-2/ Galacticii, in semifinale - Nemtii acuza: Calificare furata

Viktor Kassai a fost unul din personajele principale din Real Madrid vs Bayern, centralul maghiar contribuind la calificarea galacticilor in semifinalele Champions League. Madridul a castigat cu 4-2, dupa prelungiri, iar deciziile arbitrului i-au scandalizat pe nemti. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe Santiago Bernabeu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )