Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Atletico Madrid, in semifinale dupa 2-1 la general cu Leicester

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atletico Madrid, in semifinale dupa 2-1 la general cu Leicester

Visul european a luat sfarsit pentru Leicester City, dupa ce a obtinut doar o remiza pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1. Gratie victoriei din prima mansa scor 1-0), echipa lui Diego Simeone s-a calificat pentru a treia oara in ultimii patru ani in semifinalele Champions League. continuă pe Hotnews

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO. Leicester inca mai spera la o calificarea in semifinalele CHAMPIONS LEAGUE. Englezii vor primi vizita lui Atletico.

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale/ Real-Bayern 1-2 dupa 90 de min. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro. Real-Bayern 1-2 si se joaca prelungiri. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica in semifinale.

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro.

Atletico Madrid opreste minunea Leicester City

Finalista editia trecuta a Ligii Campionilor, Atletico Madrid s-a calificat in semifinale dupa 1-1 in returul cu Leicester City, campioana surprinzatoare a Angliei din sezonul trecut.

Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid este prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 1-0), in deplasare, in mansa secunda.

VIDEO Real Madrid - Bayern 4-2/ Galacticii, in semifinale - Nemtii acuza: Calificare furata

Viktor Kassai a fost unul din personajele principale din Real Madrid vs Bayern, centralul maghiar contribuind la calificarea galacticilor in semifinalele Champions League. Madridul a castigat cu 4-2, dupa prelungiri, iar deciziile arbitrului i-au scandalizat pe nemti. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid si Atletico Madrid, primele echipe calificate in semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid si Atletico Madrid s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, informeaza GSP. Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat cu destule emotii, dupa ce a.

VIDEO Real Madrid si FC Barcelona au invins cu acelasi scor. Saptamana viitoare este programat El Clasico

Real Madrid si FC Barcelona au invins cu 3-2 in etapa de ieri din Spania, dar au avut destule emotii in a se impune.

VIDEO. Reactia lui Trump dupa ce mii de oameni au iesit in strada impotriva lui: Cineva i-a platit. Protestatarii ii cer presedintelui sa-si publice declaratiile de venit si impozitele

La Berkeley au avut loc mai multe ciocniri intre sustinatorii si opozantii lui Trump. 21 de persoane au fost retinute, a transmis Los Angeles Times .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )