Libnet.ro
UNICEF

05:00

Semnificatia numelui George Alexander Louis

Adevărul Adevărul,
Semnificatia numelui George Alexander Louis

Kate Middleton si printul William au ales pentru copilul lor numele de George Alexander Louis, urmand sa fie al treilea rege de Windsor care poarta numele de George. continuă pe Adevărul

Semnificatia numelui George Alexander Louis, ales pentru bebelusul regal

Kate Middleton si printul William au ales pentru copilul lor numele de George Alexander Louis, urmand sa fie al treilea rege de Windsor care poarta numele de George.

Au pus capat speculatiilor. Fiul printului Wiliam si al ducesei de Cambridge se va numi George Alexander Louis

Fiul printului William si al ducesei de Cambridge se va numi George Alexander Louis, anunta Palatul regal, citat de CNN. Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis,.

Bebelusul regal are de astazi un nume! Fiul Ducesei de Cambridge si al Printului William va fi botezat George Alexander Louis!

Astazi s-a anuntat informatia pe care o lume intreaga o astepta cu sufletul la gura inca de luni, atunci cand Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, si Printul William au devenit parinti. Bebelusul regal va purta numele de George Alexander Louis. Continue reading .

Fiul printului William si al ducesei Kate se numeste George Alexander Louis

Fiul printului William si al ducesei Kate, nascut luni, se numeste George Alexander Louis, a anuntat miercuri Palatul Kensington, resedinta ducelui si a ducesei de Cambridge, transmite AFP.

VIDEO Fiul printului William si al ducesei Kate se numeste George Alexander Louis

Fiul printului William si al ducesei Kate, nascut luni, se numeste George Alexander Louis, a anuntat miercuri Palatul Kensington, resedinta ducelui si a ducesei de Cambridge, transmite AFP.

Kate Middleton si Printul William au ales numele bebelusului regal: Baietelul se va numi George Alexander Louis

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, si Printul William, au ales, miercuri, numele bebelusului regal, acesta urmand sa se numeasca George Alexander Louis, potrivit Mediafax. Ducele si ducesa de Cambridge au decis.

Printul William si ducesa de Cambridge au anuntat numele bebelusului regal: George Alexander Louis

Printul William si sotia lui Catherine Middleton au anuntat, miercuri, numele primului lor copil. Bebelusul regal va purta numele George Alexander Louis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )