Libnet.ro
UNICEF

06:15

Senatorii au APROBAT proiectul privind planificarea apararii

România Liberă România Liberă,
Senatorii au APROBAT proiectul privind planificarea apararii

Senatul a aprobat, luni, in calitate de Camera decizionala, proiectul de lege referitor la planificarea apararii, initiat de Guvern, cu 118 voturi pentru. continuă pe România Liberă

Senatul a aprobat proiectul de lege privind planificarea apararii, initiat de Guvern

Senatul a aprobat, luni, in calitate de Camera decizionala, proiectul de lege referitor la planificarea apararii, initiat de Guvern, fiind inregistrate 118 voturi pentru. Potrivit proiectului de lege, planificarea apararii se realizeaza prin integrarea coerenta a mai multor domenii: planificare forte, planificare armamente, C3 - comanda, control, comunicatii, logistica, urgente civile, resurse, aparare aeriana, management al traficului aerian, informatii, medical, cercetare - dezvoltare si standardizare.

Proiectul privind monitorizarea exporturilor si livrarilor intra-comunitare de lemn, adoptat in Senat

Senatul a adoptat proiectul de lege initiat de Guvern referitor la instituirea unor masuri temporare de monitorizare a exporturilor si a livrarilor intra-comunitare de materiale lemnoase, transmite Mediafax. in.

Legislativul discuta astazi proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat astazi in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, a declarat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, aratand ca PNL a solicitat ca acest proiect sa nu fie introdus pe ordinea de zi.

Camerele Parlamentului se reunesc marti in sedinta comuna. Proiectul privind pensiile speciale se afla pe ordinea de zi

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni marti in sedinta comuna. Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari se afla si el pe ordinea de zi, transmite Agerpres. Liberalii au.

Cristian Busoi despre proiectul privind veniturile medicilor: Dificultatile de aplicare vor fi atat de mari incat beneficiile vor fi cu greu atinse

Europarlamentarul Cristian Busoi a declarat ca are rezerve in ceea ce priveste proiectul de lege referitor la veniturile personalului medical, adoptat recent de Senat, despre care spune ca ar putea obliga mai multi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )