Libnet.ro
UNICEF

06:00

Senatorul Alexandru Cordos s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Senatorul Alexandru Cordos s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de influenta

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Senatorul PSD Alexandru Cordos s-a autosuspendat din partid, in urma acuzatiilor DNA

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, parlamentarul declarand,.

Senatorul Alexandru Cordos s-a autosupendat din functiile detinute in PSD

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, parlamentarul declarand, sambata, ca nu doreste sa implice PSD in situatia sa juridica.

Senatorul Alexandru Cordos, la un pas de suspendare din functia de vicepresedinte PSD. Tanar politician PSD Cluj: Legea trebuie respectata!

Senatorul Alexandru Cordos, cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul in care sotia sa este anchetata in arest preventiv pentru trafic de influenta in forma continuata, ar putea fi suspendat din functia de vicepresedinte PSD Cluj.

UPDATE Senatorul Alexandru Cordos s-a autosuspendat din PSD

Senatorul social-democrat Alexandru Cordos a anuntat sambata ca se autosuspenda din toate functiile detinute in PSD. Presedintele PSD Cluj-Napoca, deputatul Aurelia Cristea, declarase anterior ca senatorul acesta, acuzat de complicitate la trafic de influenta, risca sa fie exclus din partid.

Senatorul Alexandru Cordos ar putea fi suspendat din functia de vicepresedinte al PSD Cluj

Senatorul Alexandru Cordos ar putea fi suspendat din functia de vicepresedinte al PSD Cluj pana la finalizarea anchetei in care este implicat. El este urmarit penal pentru fapte de coruptie in dosarul in care sotia sa a fost arestata pentru trafic de influenta in forma continuata.

Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

20 - Senatorul Alexandru Cordos, sotia acestuia, Mihaiela Cordos, si fiica lor Andreea au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA, Mihaiela Cordos fiind acuzata ca a luat mita pentru a .

Cercetat pentru fapte de coruptie, senatorul PSD Alexandru Cordos s-a autosuspendat din toate functiile din partid. Am incredere in justitie!

Senatorul PSD Alexandru Cordos a anuntat, sambata dupa-amiaza, 25 aprilie, ca se autosuspenda din toate functiile detinute in PSD pentru a nu implica PSD in situatia juridica pe care o va clarifica in justitie.

Senatorul Alexandru Cordos, acuzat de complicitate la trafic de influenta, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid

30 Senatorul PSD Alexandru Cordos a anuntat sambata ca s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid. Ma autosuspend pentru a nu implica PSD in situatia juridica pe care o voi.

Ce avere are senatorul Alexandru Cordos

Senatorul PSD Alexandru Cordos, a carui sotie este vizata intr-un caz de trafic de influenta, are in depozite bancare aproape 47. 000 de lei, dar si credite de peste 1,7 milioane lei si 18. 000 de euro, cumuland venituri atat de la Senat, cat si de la o universitate privata, unde este cadru didactic.

UPDATE. Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

30 - Senatorul PSD Alexandru Cordos si fiica acestuia au parasit, joi seara, sediul DNA Cluj, unde au fost audiati mai multe ore, in dosarul in care sotia parlamentarului si cei doi sunt urmariti pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )