Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE. Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

Antena3 Antena3,
UPDATE. Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

30 - Senatorul PSD Alexandru Cordos si fiica acestuia au parasit, joi seara, sediul DNA Cluj, unde au fost audiati mai multe ore, in dosarul in care sotia parlamentarului si cei doi sunt urmariti pe. continuă pe Antena3

Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

20 - Senatorul Alexandru Cordos, sotia acestuia, Mihaiela Cordos, si fiica lor Andreea au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA, Mihaiela Cordos fiind acuzata ca a luat mita pentru a .

Senatorul Alexandru Cordos, fiica si sotia sa, urmariti penal

ACTUALIZARE 17:31 DNA a demarat urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta, precum si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al Directiei Anticoruptie.

Ce avere are senatorul Alexandru Cordos

Senatorul PSD Alexandru Cordos, a carui sotie este vizata intr-un caz de trafic de influenta, are in depozite bancare aproape 47. 000 de lei, dar si credite de peste 1,7 milioane lei si 18. 000 de euro, cumuland venituri atat de la Senat, cat si de la o universitate privata, unde este cadru didactic.

UPDATE: Senatorul PSD Alexandru Cordos, sotia si fiica lui, urmariti penal

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos, urmarita penal pentru trafic de influenta

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos este urmarita penal pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. Mihaiela Cordos si Andreea Alexandra Cordos, sotia si fiica senatorului PSD, sunt urmarire p.

Ce spune Alexandru Cordos despre acuzatiile aduse sotiei sale

Senatorul PSD Alexandru Cordos a declarat, joi, referitor la dosarul in care este anchetata sotia sa, Mihaela Cordos, ca are incredere in familia sa si considera ca justitia va dovedi ca acuzatiile nu sunt adevarate, informeaza Mediafax.

DNA incepe urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos, a Mihaielei Cordos si a fiicei lor. Sotia parlamentarului ar fi cerut mita pentru a obtine posturi in institutii publice din Cluj

DNA a demarat urmarirea penala Senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta informeaza un comunicat de presa al Directiei.

Averea lui Alexandru Cordos: depozite de 47.000 lei

Senatorul PSD Alexandru Cordos, a carui sotie este vizata intr-un caz de trafic de influenta, are in depozite bancare aproape 47. 000 de lei, dar si credite de peste 1,7 milioane lei si 18. 000 de euro, cumuland venituri atat de la Senat, cat si de la o.

Perchezitii DNA la Spitalul Judetean Cluj. Senatorul PSD Alexandru Cordos si sotia lui, anchetati pentru trafic de influenta

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

Perchezitii la Spitalul din Cluj. Surse: Sotia senatorului Alexandru Cordos, vizata de ancheta

Update 12. 43- Managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Petru Susca, a confirmat, joi, ca la institutia pe care o conduce au loc perchezitii, precizand ca acestea sunt la Serviciul de Resurse Umane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )