Libnet.ro
UNICEF

07:15

Senatorul Ioan Ghise, dat afara de la receptia de Ziua Nationala

B1 B1,
 Senatorul Ioan Ghise, dat afara de la receptia de Ziua Nationala

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost dat afara de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, pe Ziua Nationala. Liberalul a incercat sa isi dea haina jos pentru a arata un tricou cu mesajul de protest pe care l-a. continuă pe B1

Ioan Ghise, dat afara de la Palatul Cotroceni

Senatorul PNL Ioan Ghise, singurul participant din partea opozitiei la receptia de la Palatul Cotroceni, a fost dat afara de agentii SPP la scurt timp dupa ce seful statului si-a incheiat discursul.

Senatorul Ioan Ghise, scos cu forta de la Cotroceni. Afla motivul!.

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost scos cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni in onoarea Zilei Nationale a Romaniei, in momentul in care, dupa discursul sustinut de presedintele Traian Basescu, a incercat sa-si dea camasa jos pentru a-si arata tricoul pe care scria Poporul a decis, Basescu e demis, potrivit HotNews. ro. Senatorul liberal a precizat ca a fost invitat sa participe la receptie, in calitate de parlamentar, si a fost bruscat de fortele de ordine cand a fost scos din .

Ioan Ghise a fost dat afara de la Receptia de la Palatul Cotroceni

Senatorul Ioan Ghise a fost dat afara de la Receptia de la Palatul Cotroceni. Ioan Ghise a intrat in direct la Antena 3, unde a declarat ca a fost ridicat de 3 ofiteri SPP in momentul in care a incercat sa.

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost scos cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni in onoarea Zilei Nationale a Romaniei, in momentul in care, dupa discursul sustinut de presedintele Traian Basescu, a incercat sa-si dea camasa jos pentru a-si arata tricoul pe care scria Poporul a decis, Basescu e demis.

Senatorul PNL Ioan Ghise afirma ca a fost scos cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni in onoarea Zilei Nationale a Romaniei, in momentul in care, dupa discursul sustinut de presedintele Traian Basescu, a incercat sa-si dea camasa jos pentru a-si arata tricoul pe care scria Poporul a decis, Basescu e demis.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Florin Georgescu a fost singurul ministru prezent la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la receptia de Ziua Nationala a Romaniei oferita de catre presedintele Traian Basescu, joi seara, la Palatul Cotroceni, potrivit.

Au iNCEPUT pregatirile pentru Ziua Nationala in Capitala. TRAFICUL, dat peste cap.

Pregatirile pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, care va avea loc in data de 1 decembrie, au inceput inca de duminica seara, transmite Digi 24. Angajatii primariei Bucuresti au refacut marcajele stradale din zona Arcului de Triumf si de pe bulevardul Kiseleff, iar in cursul zilei dfe luni circulatia va fi oprita intre orele 5:00 si 14:00. In total, peste 1. 500 de militari de la MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni si miercuri, la repetitiile pentru parada. Citeste si .

Fotbalistul Petar Jovanovici, dat afara de la CSMS Iasi, dupa suspiciuni de blat in meciul cu FC Vaslui

Noi acuze de blat apar in Liga lui Mitica. Fundasul sarb Petar Jovanovici a fost dat afara de la CSMS Iasi, fiind suspectat ca nu si-ar fi aparat sansele in meciul cu fosta sa echipa, FC Vaslui. De altfel,.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )