Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, interviu in Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de centru-stanga pe care o conduce va castiga scrutinul.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

LIVE TEXT Victor Ponta, invitat la Antena 3: Traian Basescu e paraleu acasa, dar la Bruxelles a fost in genunchi. Daca presedintele ne insulta inseamna ca facem ce trebuie si nu stau sa-i comentez toate declaratiile

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza zilei difuzata de Antena 3. Emisiune in desfasurare.

LIVE TEXT Victor Ponta, invitat la Antena 3: Traian Basescu e in campanie

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza zilei, difuzata de Antena 3. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta vrea sa faca PACE cu Traian Basescu. Cred ca presedintele va ramane in functie

Victor Ponta, prezentat de jurnalistii de la Wall Street Journal drept unul dintre cei mai tineri lideri europeni a recunoscut ca a facut si greseli. Seful executivului a promis ca va indrepta situatia dupa.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

Victor Ponta: Basescu zicea in ianuarie ca nu ma va numi premier. A facut-o in aprilie, o va mai face o data

Victor Ponta a comentat, marti, afirmatiile lui Traian Basescu, conform carora ar simti dispret pentru nominalizarea unui premier care a contribuit la suspendarea sa, precizand ca presedintele il va numi.

Mihai Voicu: Victor Ponta va fi prim-ministru, in ORICE scenariu.

Exista doua optiuni dupa alegeri: Victor Ponta sa fie prim-ministru pe calea usoara si Victor Ponta sa fie prim-ministru prin metode care ar implica o perioada de instabilitate. Declaratia a fost facuta la RFI de Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, care sugereaza o eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu, informeaza Realitatea. net. Liberalul Mihai Voicu nu se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa inceteze lupta politica cu USL. Sunt convins ca primul-ministru are vointa si .

Victor Ponta, despre apelativul pisicut folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta, despre apelativul pisic folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )