Libnet.ro
UNICEF

07:00

Senatorul PNL Dian Popescu ataca dur liderii PSD din Gorj: Nu mai au limite! Se platesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care ii fac Fat Frumos la televizor!

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PNL Dian Popescu ataca dur liderii PSD din Gorj: Nu mai au limite! Se platesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care ii fac Fat Frumos la televizor!

Dian Popescu, senator de Gorj si presedintele organizatiei judetene a PNL, i-a atacat dur pe social democrati intr-o emisiune la post de televiziune local. Popescu ii acuza pe liderii PSD din Gorj ca deturneaza sume imense din bani publici catre televiziunile locale care, la schimb, deformeaza realitatea in beneficiul finantatorilor lor. Potrivit site-ului local Gorjnews. ro, desi nu a pronuntat nume, senatorul PNL a facut referire la presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, si directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel. continuă pe Hotnews

Liderii PSD: Suntem alaturi de Adrian Nastase; sa-l ajute Dumnezeu!

Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima sedinta a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de sustinere fostului presedinte al partidului Adrian Nastase, aratand ca ii tin pumnii, ca sunt alaturi de el si ca se roaga la Dumnezeu sa ii fie bine si.

Gica Popescu, atacat dur de un om care i-a fost apropiat candva: A devenit un slujitor al sistemului

Cel care l-a dus pe Gica Popescu la PSV Eindhoven, impresarul Marcel Popescu, l-a pus la zid pe fostul mare jucator al echipei nationale.

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din 2014: Sustinerea lui Antonescu la prezidentiale, printre subiectele discutate

Liderii social-democrati iau parte, luni, la prima sedinta din 2014. intalnirea are loc dupa ce liberalii au cerut organizarea unui congres extraordinar USL pentru reconfirmarea lui CrinAntonescu drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )