Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din 2014: Sustinerea lui Antonescu la prezidentiale, printre subiectele discutate

B1 B1,
Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din 2014: Sustinerea lui Antonescu la prezidentiale, printre subiectele discutate

Liderii social-democrati iau parte, luni, la prima sedinta din 2014. intalnirea are loc dupa ce liberalii au cerut organizarea unui congres extraordinar USL pentru reconfirmarea lui CrinAntonescu drept. continuă pe B1

Pe ecranele din sala conducerii PSD, in prima sedinta din 2014, au fost postate mesaje cu AMR Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul primei sedinte a BPN al PSD din noul an, la care presa a avut acces, ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind postate mesaje cu AMR Basescu, relateaza Mediafax.

Mesaje cu AMR Basescu, postate pe ecranele din sala BPN al PSD, in prima sedinta din 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul primei sedinte a BPN al PSD din acet an ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind.

Mesaje cu AMR Basescu, postate pe ecranele din sala BPN al PSD, in prima sedinta din 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul primei sedinte a BPN al PSD din acet an ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind.

Liderii PSD: Suntem alaturi de Adrian Nastase; sa-l ajute Dumnezeu!

Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima sedinta a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de sustinere fostului presedinte al partidului Adrian Nastase, aratand ca ii tin pumnii, ca sunt alaturi de el si ca se roaga la Dumnezeu sa ii fie bine si.

Senatorul PNL Dian Popescu ataca dur liderii PSD din Gorj: Nu mai au limite! Se platesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care ii fac Fat Frumos la televizor!

Dian Popescu, senator de Gorj si presedintele organizatiei judetene a PNL, i-a atacat dur pe social democrati intr-o emisiune la post de televiziune local. Popescu ii acuza pe liderii PSD din Gorj ca deturneaza sume imense din bani publici catre televiziunile locale care, la schimb, deformeaza realitatea in beneficiul finantatorilor lor. Potrivit site-ului local Gorjnews. ro, desi nu a pronuntat nume, senatorul PNL a facut referire la presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, si directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel.

Traian Basescu participa luni la prima emisiune tv din 2014.

Traian Basescu participa luni la o emisiune pe postul B1 TV, aceasta fiind prima aparitie tv a presedintelui din anul 2014. Principalele teme ale dezbaterii se vor concentra asupra subiectelor fierbinti ale saptamanii. In studio alaturi de Traian Basescu se vor afla jurnalistii Dan Andronic, Silviu Sergiu si Mircea Marian. Urmariti LIVE TEXT declaratiile presedintelui Traian Basesecu pe site-ul www. romanialibera. ro.

Bun venit pe lume! 14 cadouri magice in prima zi din 2014, la Oradea

Traditia spune ca bebelusii nascuti de Revelion sunt norocosi si vor avea o viata lipsita de griji. La Maternitatea din Oradea 14 copii s-au nascut in prima zi din 2014, iar primul a fost un baietel.

Volei feminin: Romania a ratat calificarea la turneul final al CM din 2014.

Romania a ratat calificarea la turneul final al CM de volei feminin din 2014, dupa ce a fost invinsa de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, incheind astfel grupa preliminara I pe locul secund. Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-23, 25-18, dupa 76 minute de joc, potrivit Mediafax. In primele doua partide din cadrul turneului de la Ankara, tricolorele au invins Ucraina, cu 3-2, si Cipru, cu 3-0, acumuland cinci puncte, cu care au incheiat pe locul doi, dupa Turcia 9 puncte), care a .

ATP Qatar: Rafael Nadal a castigat primul turneu din 2014

Rafael Nadal a castigat turneul ATP din Qatar pentru prima data in cariera), dupa ce l-a invins pe Gael Monfils. Cap de serie numarul unu, spaniolul s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 6-75), 6-2.

Cele mai importante 10 evenimente sportive din 2014

Din punct de vedere sportiv, anul 2014 este dominat de doua competitii extrem de importante. in luna februarie, la Soci, in Rusia, se vor desfasura Jocurile Olimpice de iarna, pentru ca vara sa fie rezervata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )