Libnet.ro
UNICEF

19:00

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

B1 B1,
Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere conducerii SRI si SIE un raport pe tema Rosia Montana. Grapa cere acest raport in urma acuzatiilor aduse intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni. Senatorul PNL solicita. continuă pe B1

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere conducerii SRI si SIE un raport pe tema Rosia Montana, ca urmare a acuzatiilor aduse intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, pentru a se verifica daca s-a dat mita in acest caz, relateaza B1. ro.

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, cere rapoarte SRi si SIE privind Rosia Montana.

Senatorul brasovean Sebastian Grapa a cerut rapoarte SRI si SIE privind scandalul pe tema Rosia Montana. Aceste cereri au fost facute ca urmare a scandalului mitei in cazurile Chevron, firma care va exploata gazele de sist in Romania, si Rosia Montana, informeaza publicatia Buna ziua Brasov. Senatorul a solicitat Guvernului punerea la dispozitia Parlamentului Romaniei a contractelor semnate cu Gold Corporation si Chevron, introducerea in proiectul de revizuire a Constitutiei a unor clauze care .

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verifice cine ar fi luat mita de la Rosia Montana Gold Corporation RMGC) si Chevron, dupa acuzele aparute intre premier si presedinte, transmite Antena3. ro.

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana: sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii sa verifice daca s-a dat spaga in acest caz. Peste 1. 000 de oameni au iesit din nou.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )