Libnet.ro
UNICEF

14:30

Serghei Riabkov: Statele Unite sunt responsabile pentru declansarea conflictului din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Serghei Riabkov: Statele Unite sunt responsabile pentru declansarea conflictului din Ucraina

Rusia considera ca Statele Unite poarta responsabilitatea pentru declansarea conflictului din Ucraina, afirma Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, negand orice implicare a Moscovei in doborarea avionului malaysian. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia se apara: Statele Unite sunt responsabile pentru declansarea conflictului din Ucraina

Presedintele Barack Obama a declarat vineri ca avionul Malaysian Airlines a fost doborat de o racheta, trasand o linie clara intre responsabilitatea Rusiei, care inarmeaza rebelii, si moartea celor 298 de oameni de la bordul avionului. Astazi, Rusia i-a raspuns, transmitand prin Serghei Riabkov, adjunctul ministrului de Externe de la Moscova, ca Statele Unite poarta responsabilitatea pentru declansarea conflictului din Ucraina.

Olanda si Statele Unite trimit anchetatori in Ucraina pentru a investiga accidentul aviatic

Statele Unite si Olanda vor trimite anchetatori in Ucraina, pentru a investiga ramasitele zborului MH17, scrie AFP. O echipa a Biroului olandez pentru Securitate, insotita de seful diplomatiei Frans.

UPDATE Criza din Ucraina: Statele Unite si UE extind sanctiunile asupra Rusiei / Putin: Masurile afeteaza grav relatiile ruso-americane/ Barack Obama: Rusia isi slabeste economia si se izoleaza diplomatic

Statele Unite ale Americii au extins miercuri sanctiunile impotriva Rusiei pentru rolul sau in criza din Ucraina, inclusiv asupra gigantului petrolier rus Rosneft. Liderii europeni reuniti la summitul de la Bruxelles au decis inghetarea programelor desfasurate in Rusia de catre BEI si BERD, anunta AFP. UPDATE 01:00Rusia a descris noile sanctiuni americane drept scandaloase si total inacceptabile si a promis sa raspunda cu masuri dureroase. UPDATE 01:20Presedintele american Barack Obama a declarat ca impunerea noilor sanctiuni impotriva Rusiei pentru implicarea din Ucraina demonstreaza ca autoritatile de la Moscova nu pot actiona cu impunitate in aceasta tara.

Oficial american: Statele Unite nu vor schimba legile interne din domeniul energetic pentru acordul SUA-UE

Adjunctul negociatorului american in discutiile comerciale cu UE, Michael Punke, a declarat miercuri ca Statele Unite nu isi vor schimba legislatia din domeniul energetic ca parte a acordului de schimburi economice SUA-UE care se afla, la ora actuala, in stadiu de negociere, informeaza Reuters.

Rusia: SUA poarta responsabilitatea pentru conflictul din Ucraina. Moscova nu a avut nicio implicare in catastrofa aviatica

Rusia considera ca Statele Unite poarta responsabilitatea pentru declansarea conflictului din Ucraina, afirma Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, negand orice implicare a Moscovei in.

O tanara de 33 de ani ii scapa de griji pe viitorii miri: Traiesc, respir, fac ce-mi place, sunt platita pentru asta. Nu visez sa cladesc imperii

La 33 de ani, Andrada Sas pare sa aiba jobul perfect: are propria afacere, face ceea ce ii place si este si platita pentru asta. Mai exact, ea aduna toate piesele care construiesc un eveniment pentru ca la final sa rezulte puzzle-ul perfect. In si mai.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )