Libnet.ro
UNICEF

05:30

Olanda si Statele Unite trimit anchetatori in Ucraina pentru a investiga accidentul aviatic

B1 B1,
Olanda si Statele Unite trimit anchetatori in Ucraina pentru a investiga accidentul aviatic

Statele Unite si Olanda vor trimite anchetatori in Ucraina, pentru a investiga ramasitele zborului MH17, scrie AFP. O echipa a Biroului olandez pentru Securitate, insotita de seful diplomatiei Frans. continuă pe B1

Seful diplomatiei olandeze si anchetatori din Olanda si SUA merg in Ucraina pentru a investiga tragedia aviatica

Ministrul olandez de Externe precum si echipe de anchetatori din Olanda si SUA vor merge in Ucraina pentru a face investigatii in cazul tragediei aviatice.

UPDATE Criza din Ucraina: Statele Unite si UE extind sanctiunile asupra Rusiei / Putin: Masurile afeteaza grav relatiile ruso-americane/ Barack Obama: Rusia isi slabeste economia si se izoleaza diplomatic

Statele Unite ale Americii au extins miercuri sanctiunile impotriva Rusiei pentru rolul sau in criza din Ucraina, inclusiv asupra gigantului petrolier rus Rosneft. Liderii europeni reuniti la summitul de la Bruxelles au decis inghetarea programelor desfasurate in Rusia de catre BEI si BERD, anunta AFP. UPDATE 01:00Rusia a descris noile sanctiuni americane drept scandaloase si total inacceptabile si a promis sa raspunda cu masuri dureroase. UPDATE 01:20Presedintele american Barack Obama a declarat ca impunerea noilor sanctiuni impotriva Rusiei pentru implicarea din Ucraina demonstreaza ca autoritatile de la Moscova nu pot actiona cu impunitate in aceasta tara.

Oficial american: Statele Unite nu vor schimba legile interne din domeniul energetic pentru acordul SUA-UE

Adjunctul negociatorului american in discutiile comerciale cu UE, Michael Punke, a declarat miercuri ca Statele Unite nu isi vor schimba legislatia din domeniul energetic ca parte a acordului de schimburi economice SUA-UE care se afla, la ora actuala, in stadiu de negociere, informeaza Reuters.

Statele Unite atrag atentia asupra consecintelor unei ofensive terestre israeliene in Gaza

Statele Unite au avertizat luni ca o posibila ofensiva terestra israeliana in Gaza ar fi o operatiune care ar pune mai mult in pericol civilii, chiar daca actiunea ar viza gruparea Hamas, informeaza AFP.

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili.

O companie din Australia s-a folosit de tragedia din Ucraina pentru a-si face reclama

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza, relateaza Sydney Morning Herald, in editia electronica.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )