Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE Criza din Ucraina: Statele Unite si UE extind sanctiunile asupra Rusiei / Putin: Masurile afeteaza grav relatiile ruso-americane/ Barack Obama: Rusia isi slabeste economia si se izoleaza diplomatic

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Criza din Ucraina: Statele Unite si UE extind sanctiunile asupra Rusiei / Putin: Masurile afeteaza grav relatiile ruso-americane/ Barack Obama: Rusia isi slabeste economia si se izoleaza diplomatic

Statele Unite ale Americii au extins miercuri sanctiunile impotriva Rusiei pentru rolul sau in criza din Ucraina, inclusiv asupra gigantului petrolier rus Rosneft. Liderii europeni reuniti la summitul de la Bruxelles au decis inghetarea programelor desfasurate in Rusia de catre BEI si BERD, anunta AFP. UPDATE 01:00Rusia a descris noile sanctiuni americane drept scandaloase si total inacceptabile si a promis sa raspunda cu masuri dureroase. UPDATE 01:20Presedintele american Barack Obama a declarat ca impunerea noilor sanctiuni impotriva Rusiei pentru implicarea din Ucraina demonstreaza ca autoritatile de la Moscova nu pot actiona cu impunitate in aceasta tara. continuă pe Hotnews

UPDATE Rusia reactioneaza dupa noile sanctiuni impuse: Nu vom tolera santajul SUA cu privire la criza din Ucraina

Statele Unite au extins miercuri sanctiunile economice impotriva Rusiei pentru rolul in criza din Ucraina, care vizeaza in special gigantul petrolier rus Rosneft si banca Gazprom - Gazprombank.

Rusia reactioneaza dupa noile sanctiuni impuse: Nu vom tolera santajul SUA cu privire la criza din Ucraina

Rusia nu va tolera santajul Statelor Unite cu privire la criza din Ucraina, dupa adoptarea unor noi sanctiuni americane contra Moscovei, pe care le denunta ca fiind o razbunare, a anuntat joi .

UPDATE. VIDEO Basescu: Situatia din Ucraina, cea israeliano-palestiniana si din Siria pe agenda Consiliului European. Presedintele a ajuns la CE

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca printre subiectele aflate pe agenda discutiilor se afla situatia din Ucraina, cea din Siria, dar si evolutiile israeliano-palestiniene.

Statele Unite atrag atentia asupra consecintelor unei ofensive terestre israeliene in Gaza

Statele Unite au avertizat luni ca o posibila ofensiva terestra israeliana in Gaza ar fi o operatiune care ar pune mai mult in pericol civilii, chiar daca actiunea ar viza gruparea Hamas, informeaza AFP.

Oficial american: Statele Unite nu vor schimba legile interne din domeniul energetic pentru acordul SUA-UE

Adjunctul negociatorului american in discutiile comerciale cu UE, Michael Punke, a declarat miercuri ca Statele Unite nu isi vor schimba legislatia din domeniul energetic ca parte a acordului de schimburi economice SUA-UE care se afla, la ora actuala, in stadiu de negociere, informeaza Reuters.

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili.

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili, informeaza AFP. Casa Alba.

REVISTA PRESEI: Cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu

Adevarul scrie despre cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu. Gandul arata cum CNADNR are nevoie de sapte experti cheie pentru opt kilometri inexistenti de autostrada. Capital anunta cati bani recupereaza statul de la infractori. Evenimentul Zilei scrie despre blestemul celor 300 de mii de pagubiti FNI si al sindicalistilor Petromservice. Hotnews prezinta cariera baronului de Mehedinti, Adrian Duicu: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiinte militare dupa intrarea in PSD. Ziarul Financiar dezvaluie cine este Ioana Petrescu, personajul principal al ultimelor 24 de ore, cum l-a intalnit pe Victor Ponta si cum a ajuns ministrul Finantelor. Ziare. com arata cine sunt separatistii din Ucraina, cum ii pregateste Rusia si cum mor pe capete degeaba. Sport. ro scrie despre bugetul alocat nationalei Germaniei.

Putin: Solutionarea conflictului din Ucraina prezinta un interes vital pentru Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi ca solutionarea conflictului din Ucraina prezinta un interes vital pentru Rusia, care este partea cea mai interesata de incetarea varsarii de sange.

VIDEO Basescu: Situatia din Ucraina, cea israeliano-palestiniana si din Siria pe agenda Consiliului European

Situatia din Ucraina, cea israeliano-palestiniana si cea din Siria pe agenda Consiliului European .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )