Libnet.ro
UNICEF

19:45

Serviciile secrete din Rusia ajuta la uciderea a noua rebeli din Daghestan

Adevărul Adevărul,
Serviciile secrete din Rusia ajuta la uciderea a noua rebeli din Daghestan

Noua rebeli responsabili de mai multe atacuri in Daghestan, din zona Caucazului rus, au fost ucisi marti, in confruntarile cu trupele de elita guvernamentale, a anuntat Comitetul Antiterorist Rus. continuă pe Adevărul

Oficialii din Rusia nu mai au voie sa detina conturi bancare in strainatate

Oficialii de rang inalt din Rusia - precum parlamentari, judecatori si sefi ai companiilor de stat, dar si sotiile si copiii minori ai acestora - nu mai au voie sa detina conturi bancare sau instrumente.

Informatia BOMBA oferita de Serviciile Secrete. Vor fi ATENTATE teroriste in TOATA Europa

Reteaua extremista Al-Qaida planifica atentate impotriva unor trenuri de mare viteza din toata Europa, afirma luni cotidianul german Bild, citand surse apropiate serviciilor secrete. Potrivit cotidianului.

PMR: Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia va necesita investitii de 21 MLD. $ in infrastructura

Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, ce se va disputa in Rusia, va necesita investitii in infrastructura si constructii ce se vor ridica la 21 de miliarde de dolari in urmatorii cinci ani, sume provenite atat din partea autoritatilor locale cat si a.

[P] Frumusetea printeselor din Rusia adusa in Bucuresti - Oksana Salon

La momentul in care Oksana Danilisin a deschis propriul ei salon de coafura, tehnica impletiturilor rusesti era aproape necunoscuta in Bucuresti. Nascuta si crescuta in Chisinau, tanara de doar 24 de ani a continuat traditia de familie, urmand pasii profesionali ai mamei. Salonul care ii poarta numele este si acum unicul din Bucuresti care poate sa aduca frumusetea impletiturilor traditionale rusesti clientelor. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )