Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sevil Shhaideh mai aloca 5,48 milioane euro pentru stadionul inceput de Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
Sevil Shhaideh mai aloca 5,48 milioane euro pentru stadionul inceput de Olguta Vasilescu

Compania Nationala de Investitii a reusit finalizarea licitatiei pentru lucrari suplimentare privind construirea noului stadion de fotbal din Craiova. Aceasta va scoate din buzunar inca 5,48 milioane euro pe. continuă pe Antena3

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,27 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 19,66 milioane de lei 4,27 milioane euro), in scadere fata de cea de luni 8,26 milioane euro).

UE ofera aproape 7 milioane de euro pentru sapte proiecte Twinning

Uniunea Europeana aloca 6,85 milioane de euro pentru implementarea in Republica Moldova, din septembrie, a inca sapte proiecte Twinning care fac parte din Planul de Actiuni Republica Moldova Uniunea Europeana. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN, pe langa cele sapte, inca doua proiecte Twinning sunt in proces de pregatire.

FOTO Lucrari inutile, de milioane euro, pentru protejarea beciului lui Vlad Tepes. Cum si-au batut joc constructorii de Curtea Domneasca din Targoviste

Trei ani a durat reabilitarea Curtii Domnesti din Targoviste, insa lucrarile se degradeaza, acum, la 6 ani distanta, de la o zi la alta. Pentru ca Beciul Domnesc din celebrul palat al lui Vlad Tepes a fost acoperit cu plastic, ploaia intra nestingherita inauntru.

Ban la ban trage: Castigatorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Barlad care in 1998 a mai cistigat o data POTUL. in 2012 el a candidat la primaria orasului!

Suspansul a luat sfarsit: s-a aflat cine este castigatorul marelui pot de 12 milioane de la tragerea Loto din 31 august, si de ce acesta intarziase in a-si revendica premiul. Norocosul.

Ban la ban trage: Castigatorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Barlad care in 1998 a mai castigat o data POTUL. in 2012 el a candidat la primaria orasului!

Suspansul a luat sfarsit: s-a aflat cine este castigatorul marelui pot de 12 milioane de la tragerea Loto din 31 august, si de ce acesta intarziase in a-si revendica premiul. Norocosul.

Paralela 45 si-a crescut afacerile cu 20% in acest an si spera sa depaseasca 50 milioane euro la final de an

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, a avut in primele opt luni ale acestui an o crestere a incasarilor cu 20%. Alin Burcea, proprietarul firmei, estimeaza ca,.

CE a aprobat investitii de 155 milioane euro in infrastructura de gestionare a apei din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat Romaniei investitii de 155 milioane de euro in sase mari proiecte de infrastructura in domeniul gestionarii apei, din Fondul de coeziune, in scopul imbunatatirii colectarii, tratarii si distributiei apei in intreaga tara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Pe ce a aruncat statul roman 82 de milioane euro

67 de turele de razboi, pentru care statul roman a platit 82 de milioane de euro, zac de zece ani intr-un depozit al Uzinei Automecanica Moreni, judetul Dambovita. Armamentul sta depozitat.

Turele platite cu 82 de milioane euro de statul roman si nefolosite de zece ani. Cu banii astia, armata putea cumpara 52 de transportoare blindate

67 de turele de razboi, pentru care statul roman a platit 82 de milioane de euro, zac de zece ani intr-un depozit al Uzinei Automecanica Moreni, judetul Dambovita.

Olguta Vasilescu, despre indemnizatia pentru mame: Puteam sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro. La ce suma a fost plafonata indemnizatia

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca de la Senat pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc acesti bani sau sa se rezume la 100 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )