Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sfarsit cumplit pentru un barbat din Caras-Severin. A incercat sa se urce intr-un tractor aflat in mers si a fost strivit sub roata acestuia

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru un barbat din Caras-Severin. A incercat sa se urce intr-un tractor aflat in mers si a fost strivit sub roata acestuia

Un barbat de 42 de ani, din Caransebes, a decedat, marti, dupa ce a incercat sa urce intr-un tractor care s-a pus in miscare desi avea motorul oprit, moment in care a fost prins de roata din spate a. continuă pe Antena3

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Un barbat din Iasi a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat langa ea. Detalii cutremuratoare despre crima

Caz cutremurator in Iasi! Scene surprinse dintr-un film de groaza s-au petrecut la Iasi, unde o femeie a fost ucisa cu brutalitate chiar de catre iubitul sau. Cum s-a ajuns la acest lucru? Un barbat si-a ucis cu sange rece iubita inainte de culcare, dupa care acesta s-a asezat in pat, inapoi langa ea. Ucigasul .

Barbat din Iasi, in coma cu botulism dupa ce a mancat o conserva de peste facuta in casa

Un barbat din Iasi este internat la Spitalul de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu botulism, dupa ce a mancat o conserva de peste preparata in casa. Acesta este in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva, transmite Mediafax.

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Digi24: Momentul in care un barbat din Gherla moare in strada, filmat. Ambulanta a sosit dupa 50 de minute

Azi coruptia mi-a ucis parintele! Este strigatul unui barbat al caruit tata a murit in centrul orasului Gherla.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Gorj, santionat dupa ce a realizat o filmare in cabina de vot

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost sanctionat cu 1. 700 de lei de catre politisti dupa ce a realizat o filmare in timp ce se afla in cabina de vot si a indicat candidatul.

Doina Gradea audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )